RX 6600 oyunda 60 derece olmuyor

KeremLykia

Decapat
Katılım
22 Temmuz 2021
Mesajlar
67
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus RX6600, R5 5500, ASUS Prime B450M-K II,
KINGSTON FURY BEAST RGB 8x2GB, Logitech G203, HyperX Cloud II
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar dediğim gibi grafik kartım 51 54 derecede geziniyor. Hep Valorant'ta Fortnite da falan sizce bu normal mi? Çünkü kartım yanlış bilmiyorsam 60 derece ve üstünde fanları çalışıyormuş bakmadım bilmiyorum sizce bir sorun mu var? 1 haftalık PC ve hiç ekran kartı fanlarını dönerken görmedim. Kendini derece artmasın diye zorluyor ve FPS mi düşüyor acaba bu işlerden anlamadigimdan soruyorum. 60 derece ve üstünü görmemesi iyi bir şey mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanızın hava akışı güzel olduğundan sıcaklığını koruyor anlaşılan ama test etmek isterseniz MSI Afterburner indirebilirsiniz.
 
Sıcaklığın artmaması nasıl problem olsun?. Valo vb. oyunlarda da yük genellikle ekran kartından çok işlemci üstüne biner. 60 dereceden sonra çalışması gayet normal. sıcaklığının 60a ulaşmaması ise gayet iyi.
 
Arkadaşlar dediğim gibi grafik kartım 51 54 derecede geziniyor hep valorantta fortnite da falan sizce bu normal mi çünkü kartım yanlış bilmiyorsam 60 derece ve üstünde fanları çalışıyormuş bakmadım bilmiyorum sizce bir sorun mu var? Kendini derece artmasın diye zorluyor ve fps mi düşüyor acaba bu işlerden anlamadigimdan soruyorum.

Kasanızın hava akışı güzel olduğundan sıcaklığını koruyor anlaşılan ama test etmek isterseniz MSI Afterburner indirebilirsiniz.
Hw monitor adlı programın değerleri bunlar ve afterburner da daha iyi bu değerler
 
Elbette iyi bir şey fakat fanlar dönmediği halde nasıl ısınmıyor? Yük altında test ettiniz mi hiç?
Yük altına nasıl sokacağımı bilmiyorum fakat fortnite pc yi zorlayan bir oyun diye biliyorum
 

Geri
Yukarı