RX 6600 sıcaklık değeri normal mi?

Panzer Can

Centipat
Daha fazla  
1722945017286.png

Ekran kartım boşta bu değerlerde çalışıyor arkada Discord, Steam, Opera açık, sadece 1 ay önce 49 50 derecelerdeydi Malwarebytes ile tarama yaptım birçok kez, görev yöneticisinde anormal bir kullanım da yok kasanın hava akışı da güzel. Yük altında 70'li derecelerde geziyor ama boştaki bu sıcaklık bana çok anormal geldi.

Eki Görüntüle 2275705

Ekran kartım boşta bu değerlerde çalışıyor arkada Discord, Steam, Opera açık, sadece 1 ay önce 49 50 derecelerdeydi Malwarebytes ile tarama yaptım birçok kez, görev yöneticisinde anormal bir kullanım da yok kasanın hava akışı da güzel. Yük altında 70'li derecelerde geziyor ama boştaki bu sıcaklık bana çok anormal geldi.
Boştaki sıcaklığı takma kafana fakat boştayken normal değil bendede xfx rx 6600 var boşta 34 38 derece bu arada markası nedir ekran kartının

Yükte 70 küsür normal de boştakiler pek önemli değil denebilir. Boşta fan çalıştırıyor mu?
genelde hayır

Ekran kartında 0dB özelliği vardı sanırım. Yani boşta iken fanlar dönmez bu sayede fanların ömrü uzar. Bu sebeple olabilir. Asıl önemli olan yükteki değerleri ki 70 çok iyi.
teşekkürler sanırım bu yüzdenmiş :D

Bana da öyle geldi odamın balkonu da camları da gün boyu güneşe bakıyor ve odam bir tık sıcak biraz onun da etkisi var evin en sıcak odasındayım :/

Bende Edge açıkken ekran kartı şu an 51 derece, fan ayarlarını kendim yaptım 70 üstü olduğunu görmedim. Dying Light 2 Ultra ayarlarda falan. Yapabiliyorsanız fan ayarlarını kendiniz ayarlayın bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı