RX 6600 sistemde ekran bir anda siyah oluyor

• Konuyu başlatan BmJ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.229

BmJ

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, AMD ekran kartlarında kronik sorun olarak düşünmeye başladığım sorundan bahsetmek istiyorum.
1 ay önce bilgisayar topladım ve RX 6600 ekran kartım var, ekran kartının bozuk olmasıyla alakalı bir durum değil, bazen bir anda monitör siyah ekran oluyor ve bilgisayarı yeniden başlatman gerekiyor.
Bu sorun benim tüm arkadaşlarımda genel olarak mevcut fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, AMD ekran kartlarında kronik sorun olarak düşünmeye başladığım sorundan bahsetmek istiyorum.
1 ay önce bilgisayar topladım ve RX 6600 ekran kartım var, ekran kartının bozuk olmasıyla alakalı bir durum değil, bazen bir anda monitör siyah ekran oluyor ve bilgisayarı yeniden başlatman gerekiyor.
Bu sorun benim tüm arkadaşlarımda genel olarak mevcut fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

WattMan'dan farklı bir hata olduğunu düşünüyorum forumda son 1 ayda bu konulara daha sık rastlamaya başladım WattMan'dan sonra yeni sorunu bu galiba kim ne derse desin NVIDIA fan boyuda diyen desin ama AMD ekran kartı almayın aldırtmayın RTX 3060 kullanıyorum kafa rahat.

Ekranda yeşil çizgiler falan var mı?

Hayır sip siyah oluyor ekran mat siyah.

WattMan'dan farklı bir hata olduğunu düşünüyorum forumda son 1 ayda bu konulara daha sık rastlamaya başladım WattMan'dan sonra yeni sorunu bu galiba kim ne derse desin NVIDIA fan boyuda diyen desin ama AMD ekran kartı almayın aldırtmayın RTX 3060 kullanıyorum kafa rahat.

Yazılımsal bir hata olduğunu düşünüyorum bende.

Heryerde okudum ve 6xxx serisinde kronik hatalar ciddi ölçüde azaltıldı deniliyordu. Fakat bazı yerlerde Sapphire RX6600'de sıkıntılar olabiliyormuş tabii emin değilim Sizdeki MSI modeli galiba undervoltage uygulamayı deneyin çözüyor genellile ya da garantiye gönderin ama dediğim gibi 6xxx serisinde gerçekten sorunlar azaltıldı size denk gelmiş olabilir.

Heryerde okudum ve 6xxx serisinde kronik hatalar ciddi ölçüde azaltıldı deniliyordu. Fakat bazı yerlerde Sapphire RX6600'de sıkıntılar olabiliyormuş tabii emin değilim sizdeki MSI modeli galiba undervoltage uygulamayı deneyin çözüyor genellile ya da garantiye gönderin ama dediğim gibi 6xxx serisinde gerçekten sorunlar azaltıldı size denk gelmiş olabilir.

Sorun çok nadir oluyor ama belirtmek istedim undervoltage nasıl uygularım?

Ekran kartını sıfır satın aldım gayet memnunum ayda 2 kez siyah ekran vermesi bence problem değil benim için hatta bazen hiç vermiyor ama bu sorunun benim ekran kartımla değil genel olarak AMD kullanıcılarında olması şaşırttı beni.

Ekran kartını sıfır satın aldım gayet memnunum ayda 2 kez siyah ekran vermesi bence problem değil benim için hatta bazen hiç vermiyor ama bu sorunun benim ekran kartımla değil genel olarak AMD kullanıcılarında olması şaşırttı beni.

İlla AMD ekran kartı kullanıcakssnız buyurun kullanın yakında WattMan da olur kafayı yersiniz.

@BmJ hocam madem gerçeklerle yüzleşemiyorsunuz memnunsunuz o zaman neden konu açıyorsunuz ben onu anlayamadım AMD fanboyluk yapıyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı