Çözüldü RX 6600 sistemde GTA 5 FPS düşmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Eki Görüntüle 1750183Eki Görüntüle 1750184

Ayarlar bu şekilde aldığım fps 50 civarı geziyor. Önemli olan menüde ve oyun içi droplar oluyor benim için sıkıntı o.
MSAA ayarını kapatın hocam pek optimize bir özellik değil. Menü için de "önerilen sınırları aş" seçeneğini aktif eder misiniz? İngilizce tabirini bilmiyorum hiç İngilizce oynamadım fakat üstlerde olması gerekiyor.

Oyun içinde yapmıyor, çok teşekkürler sorunumu çözdüğünüz için.

Menüdeki FPS düşmesinin nedeni ise yüksek FPS almanızdır. Monitörünüz kaç Hz? 165 Hz üzeri ise V-Sync ayarını half yapın. 144 ve altı ise on. Bu da menüdeki donmaları çözecek.

144Hz monitörüm

Menüdeki FPS düşmesinin nedeni ise yüksek FPS almanızdır. Monitörünüz kaç Hz? 165 Hz üzeri ise V-Sync ayarını half yapın. 144 ve altı ise on. Bu da menüdeki donmaları çözecek.

V-Sync, FPS'î ekran hızınızla sabit tutar. O yüzden düşebilir. Monitörünüzün Hz'i düşük mü?

MSAA ayarını kapatın hocam pek optimize bir özellik değil. Menü için de "önerilen sınırları aş" seçeneğini aktif eder misiniz? İngilizce tabirini bilmiyorum hiç İngilizce oynamadım fakat üstlerde olması gerekiyor.

Tamamdır hallettim onu da.

Yardım eden herkese teşekkürler sorunlarım çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı