EkmekarasıSalam
Hectopat
- Makaleler
- 3
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H
RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB
- Meslek
- Technopatta insanlara yardım etmek
- Minidump Rapor Linki
- https://drive.google.com/drive/folders/1tg3_nqi6JA7AB7no5XMcDX396stjN3-e
- RAM
- Gskill Ripjaws 2x8
- SSD veya HDD modeli
- Goodram 512 GB PX500 SSD
- Ekran kartı
- Asus AMD Radeon RX 6600
- Anakart
- Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX
- İşlemci
- AMD Ryzen 5 5600
Merhaba bu dün olmuştu ama minidump dosyası açamadığım için çok korkuyor yapamıyordum. Dün Technopat'ta gezerken bir anda mavi ekran hatası almıştım. Şoktan bir şey okuyamadım çünkü ilk kez yaşamıştım bu olayı. Sonra kendimi rahatlatmak için minidump dosyasını açmam gerekiyordu. Açtımda attım linkini.
Bu arada bu dosya ile işim bittiği zaman ne olacak? Geri dönüşüm kutusuna alıp sileyim mi yoksa masaüstümde mi kalacak? Cevap bekliyorum.
Sorunun RAM'ler ile ilgili olduğunu düşünüyorum çünkü şokta iken tek okuduğum şey memory_ management şanslıyım ki bunu okumuşum.
Bir de çok araştırma yaptım RAM'lerin bozuk diyorlar. Kendim de araştırma yaptım bütün siteler aynı şeyi diyor. Ben artık rahatlamak istiyorum. Çünkü psikoloji ile alakalı bir sıkımtım var. (çoğ gafaya tagıyon) hastalığı yaşım küçük sayıldığı için ailem de beni anlayamıyor. Hocam analiz edin de hata neymiş anlayalım çok acı çekiyorum artık.
Not:Ağabeyim Sistemi topladı RAM leri alırken İntel uyumlu almış yanlışlıkla. İade de edemedik. Çünkü o heves bilgisayarın hemen kurulmasını istediğim için bir şey yapmadık ama bunca zamandır Mavi ekran vermeyen bilgisayar şimdi mi verdi hiç anlamış değilim.
Bu arada bu dosya ile işim bittiği zaman ne olacak? Geri dönüşüm kutusuna alıp sileyim mi yoksa masaüstümde mi kalacak? Cevap bekliyorum.
Sorunun RAM'ler ile ilgili olduğunu düşünüyorum çünkü şokta iken tek okuduğum şey memory_ management şanslıyım ki bunu okumuşum.
Bir de çok araştırma yaptım RAM'lerin bozuk diyorlar. Kendim de araştırma yaptım bütün siteler aynı şeyi diyor. Ben artık rahatlamak istiyorum. Çünkü psikoloji ile alakalı bir sıkımtım var. (çoğ gafaya tagıyon) hastalığı yaşım küçük sayıldığı için ailem de beni anlayamıyor. Hocam analiz edin de hata neymiş anlayalım çok acı çekiyorum artık.
Not:Ağabeyim Sistemi topladı RAM leri alırken İntel uyumlu almış yanlışlıkla. İade de edemedik. Çünkü o heves bilgisayarın hemen kurulmasını istediğim için bir şey yapmadık ama bunca zamandır Mavi ekran vermeyen bilgisayar şimdi mi verdi hiç anlamış değilim.
Son düzenleme: