Çözüldü RX 6600 Sistemde Windows 11'e geçilmeli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
RAM
Kingston fury 16 GB 3200 MHZ
SSD veya HDD modeli
Sandisk
Ekran kartı
RX 6600
Anakart
B450MS2H
İşlemci
Ryzen 5 5500
Merhaba, anakartım B450MS2H. Eskiden RX 580 vardı TPM 2.0 aktif ettiğimde görüntü gidiyordu başka kart takmadıktan sonra düzelmiyordu. RX 6600 de de aynı sorunu yaşar mıyım? Geçsem sorun olur mu?

İşlemci Ryzen 5 5500

Tavsiye etmem çok istiyorsanız bence 2 3 ay a geçin ama Windows 10 bence şu an daha iyi performans falan açısından.

Tavsiye etmem çok istiyorsanız bence 2 3 ay a geçin ama Windows 10 bence şu an daha iyi performans falan açısından.

TPM açtığımda gene görüntü kaybı olur mu acaba?

Neden olsun sistemin güzel. Insider sürümünden beri 3300X ve 6600 XT ile kullanıyorum Windows 11'i bayağı güzel bir ara Windows 10'a geri döndüm ama sarmadı hiç.

RX 580 varken TPM açtığımda görüntü gitmişti. Başka kart taktım anca öyle görüntü alabildim. Aynı sorunu yaşamaktan korkuyorum.

RX 580 varken TPM açtığımda görüntü gitmişti. Başka kart taktım anca öyle görüntü alabildim. Aynı sorunu yaşamaktan korkuyorum.

Görüntünün neden gittiğini öğrenebildin mi? Bir de sistem tamamen aynı mıydı RX 580 kullanırken de?

Win 11 pişmanlıktır.Bir daha tövbe etmişim ben.

Görüntünün neden gittiğini öğrenebildin mi? Bir de sistem tamamen aynı mıydı RX 580 kullanırken de?

Bilmiyorum ama herkes bu sorunu yaşamış. 1050 Ti takip düzeltmiştim. TPM açıkken görüntü vermiyordu. Su an gitse deneyeceğim kartta yok.

Risk almayın derim.
Kart temin eder gene düzeltirim sorunu fakat ugrasmaya değmez. Bu sorunu çok kişi yaşamış.

Bilmiyorum ama herkes bu sorunu yaşamış. 1050 Ti takip düzeltmiştim. TPM açıkken görüntü vermiyordu. Su an gitse deneyeceğim kartta yok.

İlginç yani bilmiyorum ikisi de çok eski kartlar ama Win11'in ikisiyle de alakalı bilinen kesin bir sorunu yok. Eh zaten forumun yarısı RX 6600 ile Win11 kullanıyordur ondan yana derdin olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…