Çözüldü RX 6600 Sistemde Windows 11'e geçilmeli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
RAM
Kingston fury 16 GB 3200 MHZ
SSD veya HDD modeli
Sandisk
Ekran kartı
RX 6600
Anakart
B450MS2H
İşlemci
Ryzen 5 5500
Merhaba, anakartım B450MS2H. Eskiden RX 580 vardı TPM 2.0 aktif ettiğimde görüntü gidiyordu başka kart takmadıktan sonra düzelmiyordu. RX 6600 de de aynı sorunu yaşar mıyım? Geçsem sorun olur mu?

İşlemci Ryzen 5 5500

Merhaba, anakartım B450MS2H. Eskiden RX 580 vardı TPM 2.0 aktif ettiğimde görüntü gidiyordu başka kart takmadıktan sonra düzelmiyordu. RX 6600 de de aynı sorunu yaşar mıyım? Geçsem sorun olur mu?

İşlemci Ryzen 5 5500
Geçilmesini tavsiye etmem. AMD sürücüleri ile çakışabilir, W11 daha stabil değil.

Çözüm
Tabii nasıl istersen.

21.8.1'den 22.3.1'e kadar tüm sürücüleri kurup kullandım Windows 11 kaynaklı bir çakışma, sorun yaşamadım. 6600 de 6600 XT de Navi 23 mimarisini kullanıyor.
Hocam ara sıra alakasız programlarla çakışıyor. Örneğin Zoom'da ders işlerken arada bir WattMan yiyorum 6600 ile.

Hocam ara sıra alakasız programlarla çakışıyor. Örneğin Zoom'da ders işlerken arada bir WattMan yiyorum 6600 ile.

Uygulamanın herhangi bir donanım hızlandırma özelliği bulunuyorsa tetikliyor olabilir. Bu tarayıcıda video izlerken de yaşanıyor. Windows kaynaklı bir sorun ama 11 özelinde değil. Eğer bir donanım hızlandırma özelliği bulamazsan bu rehberimdekini uygulayıp öyle dene.

Uygulamanın herhangi bir donanım hızlandırma özelliği bulunuyorsa tetikliyor olabilir. Bu tarayıcıda video izlerken de yaşanıyor. Windows kaynaklı bir sorun ama 11 özelinde değil. Eğer bir donanım hızlandırma özelliği bulamazsan bu rehberimdekini uygulayıp öyle dene.

Teşekkür ederim. Regedit'ten dediğiniz adımları uyguladım, tekrar olursa AMD foruma bakacağım iyi günler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı