RX 6600 test sonuçları normal mi?

Hocam uyguna bulduğum için alacağım tüm kasayı.

Tüm kasa hocam uygun olduğu için osmayı düşündüm.

9 hocam.
Tüm parçalar ne? A'dan Z'ye kadar.

Hocam anakart ve RAM'i ilana yazmamış sordum şimdi geri kalanlar ise.
i3 9100F.
RX 6600.
1TB HDD
240GB SSD
16 GB RAM kaç MHz olduğunu sordum.
9000TL'ye RX6600 güzel ama i3 9100F'in anakartı ölü yatırım sayılır. AM4 sistem çıkıyor bu fiyatlarda ama RX 570-580 ile filan.

Güç kaynağı, SSD modeli gibi bilgiler ne peki? Çok dandiriklerse değiştirme ücreti hesaplamak lazım.

Hocam anakart için BIOSTAR H310MHP. RAM içinde CPU-Z programından attı.

IMG-20241205-WA0009.jpg

Hocam onları değiştirebilirim bir problem olmaz bir süreliğine bu şekilde idare ederim diye düşünüyorum.
Siz genede dediğim gibi PSU, SSD markasını sorun bi.

Ayrıca onlar içinde test istemeniz gerekiyor.
SSD/HDD: HD Tune ölü bölge testi ve hız testi. (Tamamını yapsın, hemen öyle açıp kapamasın.)
PSU: OCCT Testi, birkaç dakika açık kalsın. Sıcaklıklar 100 derece vurarsa kapatıp size bildirsin tabi.
RAM: Memtest86.

Siz gene de dediğim gibi PSU, SSD markasını sorun bir.

Ayrıca onlar içinde test istemeniz gerekiyor.
SSD/HDD: HD tune ölü bölge testi ve hız testi. (tamamını yapsın, hemen öyle açıp kapamasın.)
PSU: OCCT testi, birkaç dakika açık kalsın. Sıcaklıklar 100 derece vurarsa kapatıp size bildirsin tabii.
RAM: Memtest86.

Hocam şimdi 15 dk işlemci ondan sonra da GPU için test'i yapacak. Onlardan sonra mı yapmasını isteyeyim bu belirttiğiniz testleri.

Hocam şimdi 15 dk işlemci ondan sonra da GPU için test'i yapacak. Onlardan sonra mı yapmasını isteyeyim bu belirttiğiniz testleri.
İsteyin, zararı olmaz. Sonuçta para var işin içinde.

IMG-20241206-WA0005.jpg

Hocalarım pekiya bu değerler normal midir?

@He stole my money

IMG-20241206-WA0007.jpg IMG-20241206-WA0006.jpg

@Astiva hocam öncelikle kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama bu işlerden anlıyorsanız siz yardımcı olabilir misiniz?

Bunlarda SSD'nin sonuçları.

IMG-20241206-WA0009.jpg

IMG-20241206-WA0008.jpg

@Eriksen hocam sizi de aynı şekilde rahatsız edeceğim özür dilerim. Müsaitseniz bir bakabilir misiniz değerlere.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı