RX 6600 ve 6600 XT arasındaki fiyat farkına değer mi?

awera

Kilopat
Daha fazla  

Dostlar görmüş olduğunuz gibi RX 6600 XT 8.500 TL iken RX 6600 7.700 TL arada 800 TL'lik bir fark var. Ancak 6600 XT olan model Afox'un ve ne kadar iyi bilmiyorum.
Kalkıp RX 6600'deki gibi Pulse veya XTX modelini almak istersem 10.000 TL diyor. Yani arada 2.300 TL var ki bu da az değil. Ne yapmalıyım bu durumda ikisinden birini alacağım?

"Bir bitmediniz" diye bir cümleye girişin vardı sanırım, bulamıyorum. Silinmiş galiba :)

Güncel olarak AMD kullandınızmı hayır eski bilgilerinize dayanarak AMD'yi kötülüyorsunuz çünkü güncel olarak NVIDIA kullanıyorsunuz AMD kullansanız anlarsınız AMD'nin daha iyi olduğunu.

Burada AMD savunanların sorununu dile getirdik her güncelleme sonrası shader cache, FPS stutter, mavi ekran, WattMan forumlar tonla AMD'nin bu sorunlarıyla dolu bunu dile getirdik alınmaz dedik ve NVIDIA fanboyu olduk tonla sorun olan kartı nasıl savunabiliriz.

Arada bariz silinen bir çok mesaj olmuş, forum yetkilisi olmadığım için de bunları size kanıtlayamam. Bir kaç tane içlerinde "ne desen boş" gibi geçen mesajlar da vardı size ait midir emin değilim tabii ki fakat üslubunuz konusunda haklı olduğum aşikâr. Gerçi kart konusunda da haklıyım diyebilirim fakat bunu daha fazla devam ettirmeyeceğim. Tekrar dediğim gibi AMD kullanabilirsiniz NVIDIA kullanabilirsiniz size kalmış.

Burada AMD savunanların sorununu dile getirdik her güncelleme sonrası shader cache, FPS stutter, mavi ekran, WattMan forumlar tonla AMD'nin bu sorunlarıyla dolu bunu dile getirdik alınmaz dedik ve NVIDIA fanboyu olduk tonla sorun olan kartı nasıl savunabiliriz.

Ben hiçbir zaman AMD daha iyi demedim. Sadece bahsettiğin sorunların hiçbiri AMD'de yok. Ayrıca NVIDIA kullanmadığımı söylemişsin 4090'a kadar tüm kartları deneme şansım oldu. Şahsi olarak 4060 ve 3070 Ti kullandım uzun süre. Uzun süredir de 7700XT kullanıyorum. 7700'ü geç, 5600XT'de bile driver problemi yaşamadım ben. AMD deneyiminizde o bahsettiğiniz problemlerle karşılaşmış olmanız mümkün değil. Özellikle 7000 serisinde.

Ben hiçbir zaman AMD daha iyi demedim. Sadece bahsettiğin sorunların hiçbiri AMD'de yok. Ayrıca NVIDIA kullanmadığımı söylemişsin 4090'a kadar tüm kartları deneme şansım oldu. Şahsi olarak 4060 ve 3070 Ti kullandım uzun süre. Uzun süredir de 7700XT kullanıyorum. 7700'ü geç, 5600XT'de bile driver problemi yaşamadım ben. AMD deneyiminizde o bahsettiğiniz problemlerle karşılaşmış olmanız mümkün değil. Özellikle 7000 serisinde.

Bahsettiğim sorunlar AMD'de yok mu sen ciddi misin dalga mı geçiyorsun hepsi bal gibi kabak gibi ortada her güncelleme sonrası millet korkuyor bir sorun olacak mı diye ve oluyor da sürekli insanlar bu sorunlarda baş etmeye çalışıyor neyse AMD kullanın ben NVIDIA'ya dönüş yapacağım bir daha da dönmem AMD'ye size iyi stutterlar dilerim.

Bahsettiğim sorunlar AMD'de yok mu sen ciddi misin dalga mı geçiyorsun hepsi bal gibi kabak gibi ortada her güncelleme sonrası millet korkuyor bir sorun olacak mı diye ve oluyor da sürekli insanlar bu sorunlarda baş etmeye çalışıyor neyse AMD kullanın ben NVIDIA'ya dönüş yapacağım bir daha da dönmem AMD'ye size iyi stutterlar dilerim.
Yaklaşık 1 senedir RX6600 kullanıyorum o kadar güncelleme geldi, tek sorun yaşamadım. Hiçbir oyunda hata vs. almadım. Hiçbir oyunda sıcaklık anormal derecelere yükselmedi hele şu sıcak yaz aylarında. AMD ekran kartlarını o kadar çok saçma sapan markalar üretiyor ki , sorunların birçoğunun bu markalardan çıktığına eminim.

Yaklaşık 1 senedir RX6600 kullanıyorum o kadar güncelleme geldi, tek sorun yaşamadım. Hiçbir oyunda hata vs. almadım. Hiçbir oyunda sıcaklık anormal derecelere yükselmedi hele şu sıcak yaz aylarında. AMD ekran kartlarını o kadar çok saçma sapan markalar üretiyor ki, sorunların birçoğunun bu markalardan çıktığına eminim.

ASUS ve MSI kullananlarda ağlıyor o nasıl olacak markadan mı sence.

İlk bilgisayarımdan beridir AMD kullanıyorum ekran kartı tabanında 2200G Vega 8 RX 580 RX 6600 diye Vega 8 harikaydı herhangi bir çökme kasma yoktu RX 580'de driver hataları oldukça vardı başımı ağrıtmıştı RX 6600 özellikle Sapphire Pulse versiyonu gerçekten ısınıyor fan hızı anca %60 %70 olması lazım 70 derece altı tutabilmek için fan ayarı yapmazsanız 83 dereceleri bile görebiliyor bu da işlemciyi ısıtıyor alabiliyorsanız 3 5 daha koyup kaliteli bir marka RX 6600 alabilirsiniz driver hataları hiç karşılaşmadım 580 gibi başımı ağrıtmadı veya diyorsanız benim kasam ferah hava boldan boldan alıyor fanlar iyi Pulse RX 6600 alabilirsiniz 3060 8 GB ile 3060 12 GB arasında bir kartdır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı