RX 6600 ve R5 4650G Hackintosh kurulumu nasıl yapılır?

GremoryRias

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS B550M-A ( WI-FI ) AMD RYZEN 5 4650G KINGSTON HYPERX 8 GB 3200MHZ
Meslek
Öğrenci
RAM
8GB
Ekran kartı
Sapphire RX6600 8GB
Anakart
Asus B550M-A (Wi-Fi)
İşlemci
Ryzen 5 Pro 4650g
RX6600 Kartımı sonunda aldım ve bugün elime ulaştı bilgisayarıma macOS kurmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?
@e.n.e.s
@Umut Nas
@453482
@Kleyn

İsterseniz Monterey deneyin hocam. Ventura ile pek şansımız yok gibi. Yada OpenCore'un farklı sürümlerini tek tek deneyin. Kullandığınız 0.8.6 sürümü. İsterseniz Clover kullanın ama pek önermem çünki yeni bir macOS sürümü kuruyorsunuz.
İnternetim oldukça hızlı olduğu için monterey deneyeceğim hocam. Diğerleri ile hiç uğraşamam.

Bu imajı indiriyorum doğru mudur?

İnternetim oldukça hızlı olduğu için monterey deneyeceğim hocam. Diğerleri ile hiç uğraşamam.

Bu imajı indiriyorum doğru mudur?
Evet hocam. AMD için önerilen işlemleri uygulayın.

Evet hocam. AMD için önerilen işlemleri uygulayın.
Hocam EFI dosyasını aktaramıyorum yeterli alan yok diyor ne yapmam lazım?
1672415568488.png

Hocam USB'nizi eski haline getirmeniz lazımdı en baştan. Şöyle yapın: Windows + R basın ve "diskmgmt.msc" yazıp enter basıp ekran görüntüsünü atın sonrasını anlatacağım.

Hocam USB'nizi eski haline getirmeniz lazımdı en baştan. Şöyle yapın: Windows + R basın ve "diskmgmt.msc" yazıp enter basıp ekran görüntüsünü atın sonrasını anlatacağım.
1672416023857.png

Hmm hocam bir dakika aklıma daha iyi bir şey geldi siz diskpart yazın. İşi sağlama almak için. Diskpart'ı çalıştırdıktan sonra list disk yazıp ekran görüntüsünü atın sonraki işlemleri söyleyeceğim. Kusura bakmayın biraz uzun sürüyor 🙁
Hocam direkt olarak biçimlendirsek olmaz mı peki

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı