Daha fazla
Merhaba, ben bir ekran kartı arayışındayım. Bu mining azaldığı için artık ekran kartı fiyatları düştü sevindik. Şimdi şöyle RTX 3060 8 bin lira iken, RX6600 (XT modeli değil.) 5,398 lira gözüküyor. Şimdi ben Low FPS gamer olduğum için, grafiğe önem vermezdim. Zaten FPS oyunları oynadığım için genellikle Ray Tracing'e gerek olmadığını düşünüyorum. Hikayeli oyunlarda The Witcher, Metro 2033 Redux vs. oyunlarda bu Ray Tracing RTX olayı güzel olabilir. RTX almak istesem 8 bin TL günümüz koşulları yine fazla, ama RX 6600 performans DLSS AMD teknolojisi ile RTX 3060'a kafa tutuyor birkaç farkla öne geçiyor."RX 6600XT ile neden karşılaştırmıyorsun?" derseniz fiyat farkı olmasına rağmen 5-10 FPS'lik bir fark var, ben değmez diye düşünüyorum sizinde yorumlarınızı bekliyorum. Başka fiyat çizelgelerine baktığımda RX 6600 eskiden 3-4 bin gibi bir fiyata satılırken RTX 3060'da 4.500 bin gibi ufak bir fark var. Ama bak şimdi kanka burada 2,600 liralık bir fark var. RTX 3060 RTX özelliği güzel fakat bu fiyat çizelgeleri çok iyi değil. Ben arada kaldım, teşekkürler. @messinicocugu @Sir Benjamin
Son düzenleyen: Moderatör: