PSU'nuz kaliteli ise gerek yok.Bulabilirsem neden olmasın. Anakart RAM ve PSU'yu bu ay sonunda alacağım. 650W PSU düşünüyorum. Yeterli olur mu? Yoksa daha da yükseltmek gerekir mi PSU'yu?
PSU'nuz kaliteli ise gerek yok.Bulabilirsem neden olmasın. Anakart RAM ve PSU'yu bu ay sonunda alacağım. 650W PSU düşünüyorum. Yeterli olur mu? Yoksa daha da yükseltmek gerekir mi PSU'yu?
Premiere kullanmadım. Ama Unreal'de ve SketchUp'da rahat render veren kart Premiere'de sorun çıkarmaz diye düşünüyorum.
PSU'nuz kaliteli ise gerek yok.
Hangi model acaba?İlgilendiğiniz için teşekkürler hocam.
XPG marka PSU'yu sağlama aldım.
Hangi model acaba?
Bu PSU'yu kullandım, bir süre sonra stabilitesini kaybediyor kesinlikle önermem.Pardon hocam Xigmatek ile karıştırdım. Aşağıdaki PSU'yu almayı planlıyorum.
![]()
Xigmatek X-Power EN42654 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xigmatek X-Power EN42654 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Xigmatek X-Power EN42654 650 W Power Supply özelliklerini incele, 4.898,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu PSU'yu kullandım, bir süre sonra stabilitesini kaybediyor kesinlikle önermem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.