RX 6600 XT sistem GTA V düşük performans

İşletim sistemi
Windows 10

ZlooTy11

Picopat
Daha fazla  
Bugün GTA V yükledim ve oynamaya başladım. Hiçbir sıkıntı yoktu. Oyun ayarları birkaç ayar harici hepsi en yüksekteydi. FPS Değerlerim mekana göre 80-200 arası değişiyordu. Ekran kartı kullanımım %60-80, işlemci kullanımım %30-55 arası gidiyordu ve hiçbir sıkıntım yoktu.

Tüm ayarları en yükseğe çekmek istedim (ot kalitesi-su kalitesi vs.) Ayarları yükselttikten sonra 55-60 FPS üzeri bir değer alamadım. Ayarları tekrar eski haline getirdiğimde sorun hala devam ediyordu. Sistem yükünü kontrol ettiğimde ekran kartı kullanımı %100, işlemci %20-30 arası olduğunu fark ettim.

Bu sorunun sebebini bilen biri yardımcı olabilir mi? Benim anlamadığım şey oyunu rahat rahat oynarken bir anda neden sistem kullanımı bu şekilde değişti?

Sistem özellikleri:
-ASUS Radeon RX 6600 XT 8 GB
-ASUS Prime B450M K-II
-AMD R5 3600
-GeiL (8X2) 16 GB 3000Mhz RAM
-Kingston A2000 500 GB NVME SSD
-NZXT H510 KASA
-NZXT KRAKEN M22 Sıvı Soğutma
(Sistemde ısı kaynaklı bir problem yok, sistem yük altındayken ısı değerleri normal; işlemci sıcaklığı 50, ekran kartı sıcaklığı 60-65 derece civarında.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün GTA V yükledim ve oynamaya başladım. Hiçbir sıkıntı yoktu. Oyun ayarları birkaç ayar harici hepsi en yüksekteydi. FPS Değerlerim mekana göre 80-200 arası değişiyordu. Ekran kartı kullanımım %60-80, işlemci kullanımım %30-55 arası gidiyordu ve hiçbir sıkıntım yoktu.

Tüm ayarları en yükseğe çekmek istedim (ot kalitesi-su kalitesi vs.) Ayarları yükselttikten sonra 55-60 FPS üzeri bir değer alamadım. Ayarları tekrar eski haline getirdiğimde sorun hala devam ediyordu. Sistem yükünü kontrol ettiğimde ekran kartı kullanımı %100, işlemci %20-30 arası olduğunu fark ettim.

Bu sorunun sebebini bilen biri yardımcı olabilir mi? Benim anlamadığım şey oyunu rahat rahat oynarken bir anda neden sistem kullanımı bu şekilde değişti?

Sistem özellikleri:
-ASUS Prime B450M K-II
-AMD R5 3600
-NZXT H510 KASA
(Sistemde ısı kaynaklı bir problem yok, sistem yük altındayken ısı değerleri normal; işlemci sıcaklığı 50, ekran kartı sıcaklığı 60-65 derece civarında.)

Sistem özellikleri:
-ASUS Prime B450M K-II
-AMD R5 3600
-NZXT H510 KASA

Bende Asus Prime B550M-A
Amd ryzen 5 5600x var ve aynı düşük fps sorunu alıyorum güç yetmiyor sanırsam diyor eğer sorunu çözdüysen bana da yardımcı olur musun

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı