LastikUsman
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba, ASUS Dual RX 6600 XT 2. el olarak aldım. Almadan önce bilgisayarcıya gidip FurMark yaptırdım, beraber izledik. Ne ben ne bilgisayarcı abi bir sıkıntı göremedi aldım kartı eve geldim. Bilgisayara kartı taktım ve Windows otomatik olarak ekran kartı sürücüsü yükledi. O sürücü ile ben de FurMark yaptım ve ekranda çizikler, grafiklerde oynamalar, yüksek sıcaklık veya FPS düşüşleri hiç olmadı. Mutlu mutlu RDR 2 girdim ama 1 dakika ya oynadım ya oynamadım bilgisayar yeniden başlattı kendini. Sorunun eski sürücü ile yeni sürücünün çakışabileceğinden olduğunu düşünerek eski RTX 2060 sürücümü ve yeni otomatik yüklenen RX 6600 XT sürücümü güvenli modda, internete bağlı olmadan silip kendim önceden indirdiğim son sürüm RX 6600 XT sürücüyü yükledim. Şu an aygıt yöneticisinde kasım ayında çıkan sürücü yüklü RX 6600 XT için sadece. Bu sefer de Path of Exile 2 girdim ve 5-6 saniyede bir FPS düşmesi yaşamaya başladım. Cihazın minimum MHz değerini sınırlandırarak çözebileceğimi okudum forumlarda, ben de bunun için AMD'nin yazılımını kurdum, o sırada o otomatik olarak bir şeyler yükledi ayarlar değiştirdi vs. dedim belki şimdi düzelmiştir diye tekrar POE " girdim ve artık daha ad beter oldu. Grafik striptiz topu gibi hopluyor felaket bir durumda oyun, saniye aşırı FPS düşüşünden oyun oynanmıyor. Yazılım ile cihazın MHz'sini sınırlandırmadım. Eski RTX 2060'ım ile hiçbir sorunum yoktu.
R5 3600.
ASUS Dual RX 6600 XT.
2x8 GB RAM.
Corsair Spec Delta 550 watt PSU.
Ne yapmalıyım? Teşekkür ederim.
R5 3600.
ASUS Dual RX 6600 XT.
2x8 GB RAM.
Corsair Spec Delta 550 watt PSU.
Ne yapmalıyım? Teşekkür ederim.