RX 6600 XT sistemde görüntü gitti

Vojnr

Centipat
Katılım
17 Nisan 2020
Mesajlar
10
Merhabalar, geçenlerde bir post açmıştım onla alakasız şu an sistemimi kurudum sorunsuz çalıştırdım 3 saat boyunca. İşletim sistemini kurup bir oyun indirdim denemek için, oyun açtım buraya kadar sorun yok fakat masaüstüne geçip MSI Afterburner'ı açtım ve ekran görüntüsü giti. Büyük ihtimal bununla alakası yok, yapılabilecek basit şeyler yaptım ekran kartını işlemciyi söküp kontrol ettim. RAM'leri çıkarım taktım silgiledim fakat gene yok kasa açıldığında bir kez tekleme yapıp sonra devam ediyor.

Özellikler:
RX 6600 XT XFX.
Ryzen 5 3600.
Corsair vengace LPX 3600MHz 2X8.
Spec Delta RGB 650W 80+ kasa.
Anakart ise B450M S2H v2.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
safe mode başlatmayı dene, başlarsa afterburner'ı sil. bence afterburner problem, gereksiz bir o.c yapmış gibi gözüküyor voltaj arttırmadan hız arttırma gibi.
olmazsa bios flaşlaman gerekecek gibi gözüküyor.
 
Safe mode başlatmayı dene, başlarsa Afterburner'ı sil. Bence Afterburner problem, gereksiz bir o.c yapmış gibi gözüküyor voltaj arttırmadan hız arttırma gibi.
Olmazsa BIOS flaşlaman gerekecek gibi gözüküyor.

Hocam şöyle sistem fukk takılı iken başlattığımda ufak bir durma olup sonra devam ediyor galiba hataya düşüyor fakat sistem çalışıyor RAM'leri ve ekran kartını sökünce bu hata kesildi sorun acaba anakartda mı?
 

Geri
Yukarı