RX 6600'e underclock yapmak darboğazı azaltır mı?

Dying Light 2, yüksek ayarlarda FSR 2.0 kalite modunda. 1920x1080 çözünürlüğünde 80-90 FPS alırken bir anda GPU ve CPU kullanımı düşüyor ve ben bir anlığına 40-50 FPS alıyorum.
İkisininde düşmesi biraz garip geldi. PSU kaynaklı bir sorun olabilir mi acaba? Sıcaklıklar ne alemde?

İkisininde düşmesi biraz garip geldi. PSU kaynaklı bir sorun olabilir mi acaba? Sıcaklıklar ne alemde?

Sıcaklıklar 50-60 derece hocam. İstiyorsanız oyuna girip bir performans testi yapıp sonucunu atayım. Sizin için daha kolay olacaksa bunu yapabilirim. Bu arada oyun SSD'ye kurulu. PSU'da sorun olabilir mi bilmiyorum.

Dying Light 2, yüksek ayarlarda FSR 2.0 kalite modunda. 1920x1080 çözünürlüğünde 80-90 FPS alırken bir anda GPU ve CPU kullanımı düşüyor ve ben bir anlığına 40-50 FPS alıyorum.

Hocam FPS düşmesi anlık mı yoksa 40 FPS bir süre boyunca devam mı ediyor?

Anlıksa sorun işlemci veya ekran kartında. Devam ediyorsa bildiğim kadarıyla güç kaynağı güç kesiyordu öyle biliyorum.

Hocam fps düşmesi anlık mı yoksa 40 fps bir süre boyunca devam mı ediyor?

Oyuna ilk girdiğimde kasma biraz devam ediyor. Ama oyuna açtıktan 5-10 dakika sonra anlık olmaya başlıyor.

PSU modelini söyler misin?

PSU modelini bilmiyorum hocam ama 600 volt sertifikalı bir şeydi.

PSU modelini söyler misin?

Hocam kusura bakmayın ama 1 sorum olacak.
1718448547641.png

Burada şimdi darboğaz var mı? Darboğaz yoksa bile işlemci ekran kartına yetersiz kalıyor. Doğru muyum?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı