A1peren
Megapat
Hangi oyunda kaç FPS alıyorsun?Hocam sorun zaten oyunun akıcı olmaması. Ben de oyunun akıcı olmamasının sebebinin CPU ve GPU'nun %90 kullanılması zannetmiştim.
Hangi oyunda kaç FPS alıyorsun?Hocam sorun zaten oyunun akıcı olmaması. Ben de oyunun akıcı olmamasının sebebinin CPU ve GPU'nun %90 kullanılması zannetmiştim.
Hangi oyunda kaç FPS alıyorsun?
İkisininde düşmesi biraz garip geldi. PSU kaynaklı bir sorun olabilir mi acaba? Sıcaklıklar ne alemde?Dying Light 2, yüksek ayarlarda FSR 2.0 kalite modunda. 1920x1080 çözünürlüğünde 80-90 FPS alırken bir anda GPU ve CPU kullanımı düşüyor ve ben bir anlığına 40-50 FPS alıyorum.
İkisininde düşmesi biraz garip geldi. PSU kaynaklı bir sorun olabilir mi acaba? Sıcaklıklar ne alemde?
PSU modelini söyler misin?Sıcaklıklar 50-60 derece hocam. İstiyorsanız oyuna girip bir performans testi yapıp sonucunu atayım. Sizin için daha kolay olacaksa bunu yapabilirim. Bu arada oyun SSD'ye kurulu. PSU'da sorun olabilir mi bilmiyorum.
Dying Light 2, yüksek ayarlarda FSR 2.0 kalite modunda. 1920x1080 çözünürlüğünde 80-90 FPS alırken bir anda GPU ve CPU kullanımı düşüyor ve ben bir anlığına 40-50 FPS alıyorum.
Hocam fps düşmesi anlık mı yoksa 40 fps bir süre boyunca devam mı ediyor?
PSU modelini söyler misin?
PSU modelini söyler misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.