RX 6600XT R5 5600 düşük FPS

Makaleler
2
RAM
2x8 3600mhz crucial
SSD veya HDD modeli
sandisk 500gb m2 ssd
Ekran kartı
rx 6600xt
Anakart
b550m mortar
İşlemci
r5 5600
LoL'de 100 FPS falan alıyorum. Valorant'ta 140'larda alıyorum, niye böyle? Rust normal 90 FPS falan da.

Son düzenleyen: Moderatör:
LoL'de 100 FPS falan alıyorum. Valorant'ta 140'larda alıyorum, niye böyle? Rust normal 90 FPS falan da.
Durum normal değil hocam bir gariplik var. Bu parçaları aldıktan sonra temiz kurulum yaptınız mı ? Format veya DDU temizliği mesela. Ya da bu parçalarla mı kurdunuz windowsu ?

AMD ayarlarına girip orada oyunlara özel ayarlar atıyor kendi kendine gecikme önleyici hariç hepsini kapat ben öyle yaptım hiçbir oyunda sorun yaşamıyorum.

Durum normal değil hocam bir gariplik var. Bu parçaları aldıktan sonra temiz kurulum yaptınız mı? Format veya DDU temizliği mesela. Ya da bu parçalarla mı kurdunuz Windows'u?

İşlemci sıcaklık, frekansı ne durumda, RAM'ler hangi hızda çalışıyor XMP kapalı olmasın? Bu oyunlarda taban donanımın performansı ve işletim sistemi daha önemlidir.

AMD ayarlarına girip orada oyunlara özel ayarlar atıyor kendi kendine gecikme önleyici hariç hepsini kapat ben öyle yaptım hiçbir oyunda sorun yaşamıyorum.

Mute yediğimden cevap veremedim kusura bakmayın.

Orası öyle.
Durum normal değil hocam bir gariplik var. Bu parçaları aldıktan sonra temiz kurulum yaptınız mı? Format veya DDU temizliği mesela. Ya da bu parçalarla mı kurdunuz Windows'u?

Yeni sistem hocam.
İşlemci sıcaklık, frekansı ne durumda, RAM'ler hangi hızda çalışıyor XMP kapalı olmasın? Bu oyunlarda taban donanımın performansı ve işletim sistemi daha önemlidir.

LoL'de basedeyken olan FPS ve AMD ekranındaki ayarlar böyle.
@kino bakar mısınız hocam siz anlıyorsunuz.

Dosya Ekleri

• awdwad.png
    awdwad.png
    33,6 KB · Görüntüleme: 68
  • vwevwevw.png
    vwevwevw.png
    160,8 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• 1654424640157.png
    1654424640157.png
    31 KB · Görüntüleme: 56
Afterburner'den mi açılıyor frekans bilmiyorum ki.

Burası olabilir mi?

Geçenlerde ben de shuttering problemi yaşıyordum. Windows güç plan seçeneklerinden dengeli seçince düzeldi garip bir şekilde, Afterburner açıkken yine shuttering yani takılma oluyor ara sıra bir dene istersen belki işine yarayabilir.

Geçenlerde ben de shuttering problemi yaşıyordum. Windows güç plan seçeneklerinden dengeli seçince düzeldi garip bir şekilde, Afterburner açıkken yine shuttering yani takılma oluyor ara sıra bir dene istersen belki işine yarayabilir.

Hocam eski PC'min donanımı şu anki PC'ye göre daha alttı fakat onda daha çok FPS alıyordum anlamadım ki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı