onur yıldırım
Femtopat
Bu WattMan hatasını şakasız 1 buçuk senedir çözmeye çalışıyorum. Bir kere garantiye gönderdim. Garantiden geldikten sonra 2 ay sorunsuzdu sonra tekrar başladı ve öyle günde 1 2 defa olan bir şeyde değil oyunu açıyorum ya açmamla ekranın gitmesi bir oluyor ya da 5 dakika geçiyor öyle kapanıyor. Valorant'ta bile her Allah'ın günü en az 5 kere yaşıyordum yahu Valorant PC'yi en fazla ne kadar zorlayabilir anlamıyorum. Her şeyi denedim internette olan bütün çözümlere baktım hiçbiri bırakın sorunu çözmeyi sanki hiçbir değişiklik yapılmamış gibi hatayı almaya devam ettim. Bu hatayı tek bir yöntem azaltmamı sağladı oda 2 güç kablosunu beraber kullanmak. Benim bilgisayarımda ekran kartına 2+6 pin 2 tane güç kablosu vardı birisinin 6 pin kısmını birisinin de 2 pin kısmını takıp birleştirdim sorunum cidden böyle bir tık da olsa azalmıştı. Artık günde Max 2 defa alıyordum artı olarak biraz MHz voltaj değerlerini kurcaladım benim ekran kartım Sapphire fabrika çıkışlı OC olduğu için ekran kartım MHz değeri 2644 gibi absürt bir sayıda çalışıyordu. Voltaj ise 1200dü bende 2330'a 1100 olarak ayarlamıştım sorunum kısa süreli de olsa böyle biraz azalmıştı. Şu 2 3 gündür tekrar oyuna girer girmez hatayı almaya başladım. Ekran kartımda donanımsal sorun olsa sorunu çözüp gönderirlerdi diye düşünüyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor?
Son düzenleyen: Moderatör: