RX 6700 XT alınır mı?

• Konuyu başlatan SquaT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.640
Bütçe
10000TL
Vallahi test yapmadım ihtiyacım yok sonuçta büro için oyundan ziyade ısınma problemi yok sorun değil yani.

6750 yerine 6700 de karar kıldıysanız sorun değil 6750XT daha iyi tabii de ilana göre değişecek.

Haklısınız tabii, Param Güvende sıkıntısı olduğu için 6750XT bakmadım Param Güvende kabul etmiyorlar maalesef son olarak hangi marka önerirdiniz acaba kartı. XFX iyi midir sizce.

Alacağınız kartın 3 fanlı olmasına özen gösterin. 6700xt kullanıyorum. 2 fanlı olduğunda standart fan ayarlarında kart ısınıyor. Ya fan hızını yukarı çekmeniz ya da fps sabitlemeniz gerekebiliyor. Yaklaşık 1 senedir sorunsuz kullanıyorum ama bir daha alacak olsam 3 fanlı olanını alırdım.

Alacağınız kartın 3 fanlı olmasına özen gösterin. 6700XT kullanıyorum. 2 fanlı olduğunda standart fan ayarlarında kart ısınıyor. Ya fan hızını yukarı çekmeniz ya da FPS sabitlemeniz gerekebiliyor. Yaklaşık 1 senedir sorunsuz kullanıyorum ama bir daha alacak olsam 3 fanlı olanını alırdım.

Teşekkür ederim öneriniz için baktığım model de 3 fanlı kullanıcısı olarak kartı beğeniyor musunuz acaba kaç derece sıcaklıklar görüyorsunuz veya sıfırmı aldınız.

Teşekkür ederim
Merhaba, ben sıfır olarak almıştım geçen seneki indirimlerde. Çift fanlı olan 1000 lira daha ucuz diye onu almıştım :) Şu ana kadar gördüğüm en yüksek sıcaklık 91 derece oldu, onda da fan hızını %20 kadar artırınca hemen aynı oyunda 72 dereceye düşürdü ve sabitledi. Kartın performansıyla ilgili hiçbir şikayetim yok. 27 inç, 2k monitörde kullanıyorum. Dediğim gibi, çift fanda ısınma oluyor ancak 3 fanlılarda bu dert yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı