RX 6700 XT alınır mı?

• Konuyu başlatan SquaT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.640
Bütçe
10000TL

SquaT

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir sistem topluyorum ve 2. el ekran kartı arıyorum, ancak karar vermekte zorlanıyorum. RX 6800 ilanlarına baktım, fakat "Param Güvende" ile satan kişi sayısı sınırlı. Satıcı profillerinde RX 580 ve RX 6800 gibi kartları sürekli satan kişiler var ve bazı yorumlarda mining çıkması oldukları, rutubet koktuğu ve macun değişimi yapıldığı belirtiliyor. Bu bahaneler güven vermiyor. RX 6700 XT'nin düşük kalacağını düşünüyorum, RTX 3070 için ise VRAM sıkıntısı ve karşılaştırmalarda kararsız yorumlar var.

(İçini bakım için açtığını Cooler Master MX5 macun ile bakım yaptığını söylüyor )
RX6800 FurMark: 30 dakika 1920x1080 Max 220FPS 70C.

IMG_1068.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır ki büroya öyle yaptım zaten 2. el temiz 6700 xt li sistem aldım. 3070 in rakibi hatta genel olarak bir tık daha iyi. Vram konusunda da artısı var.

6800 xt mining yapılmayan illa bulunur onlara yönelin 1-2 bin TL daha koyup o farka değer 6800 xt 7800 xt ile neredeyse aynı performansı veriyor.

Bütçem max 10 bin, temiz 6800 veya 6800 xt bulamıyorum diyorsanız 3070 yerine 6750 xt de bakabilirsiniz.

Alınır ki büroya öyle yaptım zaten 2. el temiz 6700 XTli sistem aldım. 3070'in rakibi hatta genel olarak bir tık daha iyi. VRAM konusunda da artısı var.

6800 XT mining yapılmayan illa bulunur onlara yönelin 1-2 bin TL daha koyup o farka değer 6800 XT 7800 XT ile neredeyse aynı performansı veriyor.

Bütçem maksimum 10 bin, temiz 6800 veya 6800 XT bulamıyorum diyorsanız 3070 yerine 6750 XT de bakabilirsiniz.

Haklısınız diğer parçaları alacağımdan da sıkışığım maalesef o yüzden sanırım bütçe ekleyemeyeceğim o fiyatada 1 adet var 6800 XT oda mining yapılmış alınır mı sizce?

Haklısınız diğer parçaları alacağımdan da sıkışığım maalesef o yüzden sanırım bütçe ekleyemeyeceğim o fiyatada 1 adet var 6800 XT oda mining yapılmış alınır mı sizce?
Mining işi olmuşsa girme o topa riskli iş. Dediğim gibi 6750 xt bak olmadı 6700 xt al geç

Alınır ki büroya öyle yaptım zaten 2. el temiz 6700 XTli sistem aldım. 3070'in rakibi hatta genel olarak bir tık daha iyi. VRAM konusunda da artısı var.

6800 XT mining yapılmayan illa bulunur onlara yönelin 1-2 bin TL daha koyup o farka değer 6800 XT 7800 XT ile neredeyse aynı performansı veriyor.

Bütçem maksimum 10 bin, temiz 6800 veya 6800 XT bulamıyorum diyorsanız 3070 yerine 6750 XT de bakabilirsiniz.

6750XT bulamadım ya, 6700XT de 3070 ile çok kıyaslanıyor ve kararsız kalıyorum AMD'nin sorunlu olacağından bahsediyorlar.

Biraz saçma gelebilir ama sıfır 13 bin liraya 7600XT alabilirsiniz 16 GB. Bütçeyi biraz aşıyor ama ileri dönük oluyor.

Biraz saçma gelebilir ama sıfır 13 bin liraya 7600XT alabilirsiniz 16 GB. Bütçeyi biraz aşıyor ama ileri dönük oluyor.

Fikriniz olumlu ama maalesef ekran kartına ayırdığım bütçe var, fazla oyun oynayan biri değilim doğrusu hikayeli oyun girdiğim söylenmez derecede sadece sıkıntı yaratmayacak günümüzdeki elini sallasan 10/9 kişide olan kartlardan almak istemiyorum RX6600 RTX 3060 artık sıktı.

Ya AMD'nin ne sorunu olacak hocam bunlar NVIDIA fanlarının klasik lafları kaç nesildir AMD kullanan bir sürü kullanıcı var. Yazılım sorunu tutturdular önceden şimdi ya DLSS ve Ray Tracing tutturdular. Adam oyuna girip ultraya çekip oyun oynayacak 2 saat adamın RT umurunda bile değil.

3070 ile kıyaslama videosunu izlediğimde dediğiniz gibi kafa kafaya forumları incelediğimde fanboyluk mudur acaba herkes 3070 DLSS veya RT teknolojisini öngörüp duruyor.

Ya Amd nin ne sorunu olacak hocam bunlar Nvidia fanlarının klasik lafları kaç nesildir AMD kullanan bir sürü kullanıcı var. Yazılım sorunu tutturdular önceden şimdi ya DLSS ve Ray Tracing tutturdular. Adam oyuna girip ultraya çekip oyun oynayacak 2 saat adamın RT umrunda bile değil.
Sanırım RX 6700 XT modelini alacağım umarım ki güzel performans sağlar, son olarak acaba ofisinizdeki ekran kartı FurMark testinde kaç derece görüyor inceleme yapacağım zaman kaç derece görmesi lazımdır sizce sağlıklı bir kartın.

Son düzenleme:
Fikriniz olumlu ama maalesef ekran kartına ayırdığım bütçe var, fazla oyun oynayan biri değilim doğrusu hikayeli oyun girdiğim söylenmez derecede sadece sıkıntı yaratmayacak günümüzdeki elini sallasan 10/9 kişide olan kartlardan almak istemiyorum RX6600 RTX 3060 artık sıktı.

3070 ile kıyaslama videosunu izlediğimde dediğiniz gibi kafa kafaya forumları incelediğimde fanboyluk mudur acaba herkes 3070 DLSS veya RT teknolojisini öngörüp duruyor.

Sanırım RX 6700 XT modelini alacağım umarım ki güzel performans sağlar, son olarak acaba ofisinizdeki ekran kartı FurMark testinde kaç derece görüyor inceleme yapacağım zaman kaç derece görmesi lazımdır sizce sağlıklı bir kartın.
Valla test yapmadım ihtiyacım yok sonuçta büro için oyundan ziyade ısınma problemi yok sorun değil yani.

6750 yerine 6700 de karar kıldıysanız sorun değil 6750xt daha iyi tabi de ilana göre değişecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı