RX 6700 XT boşta 39-42 derece nasıl?

bdrhncagriozdmrr

Hectopat
Daha fazla  
ASUS Dual RX 6700 XT ve Ryzen 5600 kullanıyorum. Ryzen 5600 işlemcimde Performax perfan-120h kule tipi bulunuyor.
Değerler:

1696023132519.png

Sizce nasıl? Ekran kartı oyundan daha yeni çıktığım için o kadar sıcak olabilir boştayken 39-42 arası gidip geliyor.
İşlemcim Prime95 testinde 74 dereceyi görmüştü yaz ayının ortası diye normal demiştim.

Oyundayken kaç derece benim boşta 32 oyunda 62. Aynı kartı kullanıyorum.

Hocam ekran kartının üstünde quiet modeyi aktif ettim sessiz olsun diye. Çok sesli oluyor bu Dual serisinin fanı. Her neyse oyun içi quiet modda maksimum 64 görmüştüm. İlk aldığımda yük testi yapmıştım 66 dereceyi geçmemişti 15Dk'da.

Müthiş değerler. Ben otomatikte kullanıyorum gerçekten sesliler.
Valla sizde quiet moda çekin bide amd driver içinde sessiz mod vardı ordanda çekin cidden rahatsız etmeyecek şekilde azalıyor.

1696023498979.png

Hocam bu kartın Şu X'e benziyen çip tarzı bir şeyi var. Benim kule tipi ile arasında 2milim vardır bu sıcaklığıma hiç etki etmedi fakat değip zarar verir diye korkuyorum.

Bu ekran kartında coil whine var diyorlar. Sizde de var mı?

Bu ekran kartında coil whine var diyorlar. Sizde de var mı?

Çok var. Bir de coil Whine'ım olsa iyi. İşlemci fanım Performax perfan120H'ın fanı yavaş döndüğünde tıkır tıkır ses geliyor. Çok daha kötü olan şey bu sesler kasanın dibindeyken duyulmuyor uzaklaştıkça duyuyorum.

Çok var. Bir de coil Whine'ım olsa iyi. İşlemci fanım Performax perfan120H'ın fanı yavaş döndüğünde tıkır tıkır ses geliyor. Çok daha kötü olan şey bu sesler kasanın dibindeyken duyulmuyor uzaklaştıkça duyuyorum.
İlginçmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı