- RAM
- Kingston cl16 32 GB
- SSD veya HDD modeli
- Samsung 980(Windows kurulu)
- Ekran kartı
- ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB GDDR6
- Anakart
- ASUS PRIME B660M-K
- İşlemci
- Intel Core i5-12400F
Arkadaşlar merhaba,
Bilgisayarım yeni sayılır. 4-5 ay oldu sanırım alalı. Aldığımdan beri ara ara olan fakat son birkaç gündür sıklıkla yaşadığım bir problemim var. Bilgisayar tamamen kilitleniyor. Fakat sesler uzun süre gelmeye devam ediyor. Discord konuşma sesleri, video açıksa video sesi veya oyun sesleri aynı şekilde gelmeye devam ediyor. Fakat benim sesim kesinlikle gitmiyor. 2 gündür 3 kez yaşadım bu problemi. Problemin 3'ünü de League of Legends oynarken yaşadım. Normalde pek oynadığım bir oyun değil. Hatta muhtemelen birkaç aydır girmemişimdir. Fakat Ready or Not, FIFA 23, Assassin's Creed Odyssey gibi oyunlarda da yaşadım nadiren de olsa yaşadım bu sorunu. Sizce bu neden olabilir? Bilgisayarı gaming.gen.tr'den almıştım. Biliyorsunuz sorunu tespit etmeden garantiye gönderirsem muhtemelen aynen geri dönecek çünkü sık karşılaşılan bir hata değil ve internette de araştırmam sonucu pek yaşayan kişiye rastlamadım. Mavi ekran vs. de vermiyor.
Bilmeniz gerekebilecek bilgiler;
Intel driver asistan Support tüm sürücüleri güncel olarak gösteriyor.
AMD'nin Pro Edition versiyonu yükü. Yine güncel 23.Q3 sürümü yüklü şu an.
FPS konusunda hiç problemim yok. Kilitlenme öncesi FPS düşmesi olmuyor.
RAM'leri daha yeni 32 GB olarak güncelledim. RAM'ler ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Bilgisayarda takılı 2 tane M.2 SSD, 2 tane toplamı 3 TB HDD bulunmakta.
Bundan tam emin olmamakla beraber format atmadan önce de sonra da yaşıyordum gibi hatırlıyorum.
PSU: FSP Hyper Pro H3-650 650W 80+ Bronze PSU
Ortalama League of Legends FPS'im 300-350 civarı.
Isınma problemi mevcut değil.
Yardımcı olabilecek kişilere teşekkür ederim.
Bilgisayarım yeni sayılır. 4-5 ay oldu sanırım alalı. Aldığımdan beri ara ara olan fakat son birkaç gündür sıklıkla yaşadığım bir problemim var. Bilgisayar tamamen kilitleniyor. Fakat sesler uzun süre gelmeye devam ediyor. Discord konuşma sesleri, video açıksa video sesi veya oyun sesleri aynı şekilde gelmeye devam ediyor. Fakat benim sesim kesinlikle gitmiyor. 2 gündür 3 kez yaşadım bu problemi. Problemin 3'ünü de League of Legends oynarken yaşadım. Normalde pek oynadığım bir oyun değil. Hatta muhtemelen birkaç aydır girmemişimdir. Fakat Ready or Not, FIFA 23, Assassin's Creed Odyssey gibi oyunlarda da yaşadım nadiren de olsa yaşadım bu sorunu. Sizce bu neden olabilir? Bilgisayarı gaming.gen.tr'den almıştım. Biliyorsunuz sorunu tespit etmeden garantiye gönderirsem muhtemelen aynen geri dönecek çünkü sık karşılaşılan bir hata değil ve internette de araştırmam sonucu pek yaşayan kişiye rastlamadım. Mavi ekran vs. de vermiyor.
Bilmeniz gerekebilecek bilgiler;
Intel driver asistan Support tüm sürücüleri güncel olarak gösteriyor.
AMD'nin Pro Edition versiyonu yükü. Yine güncel 23.Q3 sürümü yüklü şu an.
FPS konusunda hiç problemim yok. Kilitlenme öncesi FPS düşmesi olmuyor.
RAM'leri daha yeni 32 GB olarak güncelledim. RAM'ler ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Bilgisayarda takılı 2 tane M.2 SSD, 2 tane toplamı 3 TB HDD bulunmakta.
Bundan tam emin olmamakla beraber format atmadan önce de sonra da yaşıyordum gibi hatırlıyorum.
PSU: FSP Hyper Pro H3-650 650W 80+ Bronze PSU
Ortalama League of Legends FPS'im 300-350 civarı.
Isınma problemi mevcut değil.
Yardımcı olabilecek kişilere teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: