RX 6700 XT sisteme 2K monitör tavsiyesi

Bütçe
4000
Sistem;
RX 6700 XT.
Ryzen 5 5600.
16x2 GB RAM 3600MHz.

Sistemim için 2K 27,24 inç monitör tavsiyeleri verebilir misiniz? (ikinci el almayı düşünüyorum.)

Bütçem 4 bine kadar çıkabilirim.

Valla bu bütçeye 2k zor.

Benim monitörün aynısı bu linkteki, 2021'den beri kullanıyorum, üzmez.

Ek olarak bu da olabilir;

Sıfır 24 inç isterseniz de bunlar var;

Vallahi bu bütçeye 2K zor.

Benim monitörün aynısı bu linkteki, 2021'den beri kullanıyorum, üzmez.

Ek olarak bu da olabilir;

Sıfır 24 inç isterseniz de bunlar var;

Bütçeyi biraz arttırmaya çalışırım yeter ki 2K ve en az 144 Hz olsun 2K sistem dizdim monitörden kısmak istemiyorum.

Yazdım. Bakalım ne cevap verecek AMD kullanıcısı olduğum için free Sync özelliğine baktım göremedim olmaması eksi yazar mı?
Nasıl yok, hemde Premium var :). Bu monitör 1 yıl önce 10-12 civarıydı, o yüzden fiyat bayağı iyi. Sana fiyat son almıyorsan alma derse, sen yinede al bu fiyattan kaçırma. 2k, 144 hz, 10 bit panel, g-sync ve freesync premium var, pivot özelliği de var. Ne ararsan var, umarım nakiti vardır ve alırsın. Ama test ederek al.

Nasıl yok, hem de premium var :). Bu monitör 1 yıl önce 10-12 civarıydı, o yüzden fiyat bayağı iyi. Sana fiyat son almıyorsan alma derse, sen yine de al bu fiyattan kaçırma. 2K, 144 Hz, 10 bit panel, G-Sync ve FreeSync Premium var, pivot özelliği de var. Ne ararsan var, umarım nakiti vardır ve alırsın. Ama test ederek al.

Düz 6 bin olur dedi ay başına kadar beklemem gerekiyor. Satılmazsa sizindir dedi ama test etme imkanım var mı ve kaç yıllık fatura tarihi vs. diye soru ilettim. Bu ayarda sıfır monitörler hangi fiyat bandında acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı