Yaser kapucuoğlu
Kilopat
8-12 arası bulursun.
Diğer monitör şu an yedekte eğer o satılırsa bu monitör iyi midir 13 ay garantisi var.
8-12 arası bulursun.
Bu attığın monitörle benim önerdiğim monitör aynı ligde değil bana göre hocam.Diğer monitör şu an yedekte eğer o satılırsa bu monitör iyi midir 13 ay garantisi var.
Bu attığın monitörle benim önerdiğim monitör aynı ligde değil bana göre hocam.
Anladım, ne gibi farklılıkları var?
LG UltraGear 27GL850-B - ViewSonic VX2758A-2K-PRO Karşılaştırması - Epey
Epey - LG UltraGear 27GL850-B - ViewSonic VX2758A-2K-PRO özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Birisi 8 bit gerçek panel + FRC, diğeri ise 6 bit panel + FRC. Birisinin parlaklığı 350 nits, diğeri 250 nits, biri FreeSync Premium diğeri düz FreeSync, birinde pivot var diğerinde yok, panel kalitesi LG de zaten çok daha iyi. Bence o LG monitörü alın, adama söyleyin gerekirse işaanı kaldırsın beklesin ay başına kadar az kaldı zaten.
Monitörler epeyden karşılaştırarak alınmaz.LG UltraGear 27GL850-B - ViewSonic VX2758A-2K-PRO Karşılaştırması - Epey
Epey - LG UltraGear 27GL850-B - ViewSonic VX2758A-2K-PRO özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Birisi 8 bit gerçek panel + frc, diğeri ise 6 bit panel + frc. Birisinin parlaklığı 350 nits, diğeri 250 nits, biri freesync premium diğeri düz freesync, birinde pivot var diğerinde yok, panel kalitesi lg de zaten çok daha iyi. Bence o lg monitörü alın, adama söyleyin gerekirse işaanı kaldırsın beklesin ay başına kadar az kaldı zaten.
Monitörler epeyden karşılaştırarak alınmaz.
İncelemelerine ve gerçekten ölçülmüş değerlerine bakmanız lazım.
![]()
ViewSonic VX2758A-2K-Pro Gaming Monitor Review - Great Valued 2K 170Hz Gaming Monitor - PinoyPartPicker
In our previous review, we explored the ViewSonic VX2479-HD-PRO gaming monitor, which proved to be an appealing option for budget-conscious gamers. This time, we delve into the ViewSonic VX2758A-2K-PRO. Let’s ascertain if it’s a worthwhile choice for those seeking a 27” gaming monitor within its...news.pinoypartpicker.com
![]()
LG 27GL850-B/27GL83A-B Review
The LG 27GL850-B/27GL83A-B is an entry-level 1440p gaming monitor with a 144Hz refresh rate. Part of the LG UltraGear lineup sitting above the LG 27GL650F-B, it'...www.rtings.com
2sinin de kontrastı aşırı kötü. Renk gamutlari aynı seviyede. Şu anda satılan 8-10k arası monitörler ile ayni seviyede renk gamutuna sahip. En yüksek parlaklıkları benzer.
Panel kalitesi LG'de çok daha iyi diye bir durum yok yani.
Ama diğer özellikleri de hesaba katınca LG daha iyi bir tercih olur.
@235742En azından bu fiyatlara bunlardan iyisini bulacağımı sanmıyorum hem 2K hem IPS hem de 27 inç eğer önerdiğiniz bir monitör varsa paylaşabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.