RX 6700 XT sisteme 2K monitör tavsiyesi

Bütçe
4000
Anladım, ne gibi farklılıkları var?

Birisi 8 bit gerçek panel + frc, diğeri ise 6 bit panel + frc. Birisinin parlaklığı 350 nits, diğeri 250 nits, biri freesync premium diğeri düz freesync, birinde pivot var diğerinde yok, panel kalitesi lg de zaten çok daha iyi. Bence o lg monitörü alın, adama söyleyin gerekirse işaanı kaldırsın beklesin ay başına kadar az kaldı zaten.

Birisi 8 bit gerçek panel + FRC, diğeri ise 6 bit panel + FRC. Birisinin parlaklığı 350 nits, diğeri 250 nits, biri FreeSync Premium diğeri düz FreeSync, birinde pivot var diğerinde yok, panel kalitesi LG de zaten çok daha iyi. Bence o LG monitörü alın, adama söyleyin gerekirse işaanı kaldırsın beklesin ay başına kadar az kaldı zaten.

İlgilendiğiniz için teşekkürler, şimdi satıcıyı aradım kaç yıllık olduğunu sordum 2020 Mart gibi bir zamanda almış fatura rica ettim. Eski olması bir problem yaratır mı ne kadar götürür ortalama ona göre kapora atıp ilandan kaldırmayı düşünüyorum.

Birisi 8 bit gerçek panel + frc, diğeri ise 6 bit panel + frc. Birisinin parlaklığı 350 nits, diğeri 250 nits, biri freesync premium diğeri düz freesync, birinde pivot var diğerinde yok, panel kalitesi lg de zaten çok daha iyi. Bence o lg monitörü alın, adama söyleyin gerekirse işaanı kaldırsın beklesin ay başına kadar az kaldı zaten.
Monitörler epeyden karşılaştırarak alınmaz.
İncelemelerine ve gerçekten ölçülmüş değerlerine bakmanız lazım.

2sinin de kontrastı aşırı kötü. Renk gamutlari aynı seviyede. Şu anda satılan 8-10k arası monitörler ile ayni seviyede renk gamutuna sahip. En yüksek parlaklıkları benzer.

Panel kalitesi lg'de çok daha iyi diye bir durum yok yani

Ama diğer özellikleri de hesaba katınca LG daha iyi bir tercih olur

Monitörler epeyden karşılaştırarak alınmaz.
İncelemelerine ve gerçekten ölçülmüş değerlerine bakmanız lazım.

2sinin de kontrastı aşırı kötü. Renk gamutlari aynı seviyede. Şu anda satılan 8-10k arası monitörler ile ayni seviyede renk gamutuna sahip. En yüksek parlaklıkları benzer.

Panel kalitesi LG'de çok daha iyi diye bir durum yok yani.

Ama diğer özellikleri de hesaba katınca LG daha iyi bir tercih olur.

En azından bu fiyatlara bunlardan iyisini bulacağımı sanmıyorum hem 2K hem IPS hem de 27 inç eğer önerdiğiniz bir monitör varsa paylaşabilir misiniz?

En azından bu fiyatlara bunlardan iyisini bulacağımı sanmıyorum hem 2K hem IPS hem de 27 inç eğer önerdiğiniz bir monitör varsa paylaşabilir misiniz?
@235742

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı