RX 6700 XT siyah ekran

Can sıkıcı Bir durum biliyorum fakat konunun önceki yorumlarında belirttiğim gibi yaparsan sorun yaşayacağını düşünmüyorum bende çözümden önce senin gibi düşünüyordum
bu arada bende uncharted oynarken oldu. auto toolda zaten aynı driver yükleyecek gibi geliyor ama bakalım denenir.

Hocam aynı karttan var. Bende aynı sorunu yaşıyordum VESA sertifikalı DP kablosu aldım sorunum düzeldi ama bilmiyorum sizin de sorun bundan mı kaynaklı.
asus monitörün kutusundan çıkan kabloyu kullanıyorum gerek var mı almaya bilemedim.

bu arada bende uncharted oynarken oldu. auto toolda zaten aynı driver yükleyecek gibi geliyor ama bakalım denenir.

asus monitörün kutusundan çıkan kabloyu kullanıyorum gerek var mı almaya bilemedim.
Ben çok şey denedim silerken ddu dan silerken update ve güvenlik duvarının kapılı olduğundan ve güvenli modda açtığından emin ol ve yazılım silme seçeneğini secmeyi unutma silmeyi başarılı bir şekilde gerçekleştirdikten sonra driver pack solition gibi bir programla driver taraması yaptırıp sürücü temel yazılımını yüklemeni tavsiye ederim

Kablonun çökmeye etki edeceğini sanmıyorum çünkü yapsa benimkinde yapar benim kablo ve monitör çok dandik ve en az 5 yıllık yukarda yazdıklarımı yaptıktan sonra sorun olmadı

driverleri yükledim uncharthed e girdim tam ilk açılışta gemi çarptığı an görüntü gidiyor.

DDU ile uygulamayı silip yeniden kurun fakat daha sonra uygulamayı kesinlikle kurcalamayın standart ayarda kalsın hiç ellemeyin. Sadece deneyin muhtemelen sorununuz çözülücektir.

bugün yeni bir yazılım daha gelmiş onu deneyeceğim şimdi bakalım nasıl olacak ?

Klasik AMD sorun sürücüden kaynaklı, 5700 XT'de çıktığında aynı sorunlar ile uğraşıyordum. Siyah ekran aldığınız zaman Windows+CTRL+SHIFT+B yapın.

neredeyse herşeyi denedim.
sorunun videosunu çekebildim.
Buyurun;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

neredeyse herşeyi denedim.
sorunun videosunu çekebildim.
Buyurun;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet birebir aynı yerde ve aynı sorun oluyordu yukarı yorumlarda anlattığım gibi güvenli modda ddu silip daha sonra https://www.amd.com/tr/support buradan yükleme yaparsan sorun çözülecektir

Evet birebir aynı yerde ve aynı sorun oluyordu yukarı yorumlarda anlattığım gibi güvenli modda ddu silip daha sonra https://www.amd.com/tr/support buradan yükleme yaparsan sorun çözülecektir
dediklerini birebir yaptım çözülmedi maalesef.

arkadaşlar dendiği gibi ekran kartının kendi driverini silip w update ile kurdum sorun oluşmadı şuanlık oyunda chrome de alour mu bilmiyorum...

Arkadaşlar son olarak driver yüklenmeyince bu seferde aynı sorunu youtube v.b. gezerken yaşıyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı