RX 6700 XT vs RTX 3070 vs RTX 4060/Ti

10 senelik mevzuyu söylüyorsun yok öyle bir şey. Pulse ve TUF fabrika çıkış frekanslarına bakabilirsin. RX 6800 zaten mütevazı frekanslara ve voltaja sahip bir kart 6700 XT, 6800 XT gibi agresif güç tüketimi yok.
Anladım o zaman Sapphire düşünülebilir ayrıca XFX 16k imiş.Totalde 23700 gibi bir şey yapıyor.

Anladım o zaman Sapphire düşünülebilir ayrıca XFX 16k imiş.

Diğer sistelerde öyle tek N11'de 1 tane uygun gösteriyordu. Ben RAM'leri 2x16 GB yap diye söyledim şimdi hazır indirimdeyken o attığım modele de güzel overclock + gecikme düşürme yapılır 5600'ün performansını da güzel etkiler.

2x8 GB ne bileyim ben bile düşünüyorum yükseltmeyi almışken bari tam olsun sonra sınırlara takılma.

Diğer sistelerde öyle tek N11'de 1 tane uygun gösteriyordu. Ben RAM'leri 2x16 GB yap diye söyledim şimdi hazır indirimdeyken o attığım modele de güzel overclock + gecikme düşürme yapılır 5600'ün performansını da güzel etkiler.

2x8 GB ne bileyim ben bile düşünüyorum yükseltmeyi almışken bari tam olsun sonra sınırlara takılma.
Dediğiniz mantıklı hocam TLOU'da gördüm RAM kullanımının affedersiniz ırzına geçmiş oyun.

Sapphire da var.

Hayır değer. Benim attıklarım 3600Mhz CL16 bu da içlerinde en kötü CJR/DJR var demektir. 3200Mhz CL16 ve 3600Mhz CL18'lerin içinden Samsung C-Die çöpü çıkma ihtimali çok yüksek.

300 TL için içinden ne çıkacağı belli olmayan RAM'e gerek yok.
Kingston RAM lerde bu riskin olduğunu bilmiyordum, sağolun hocam.

3200 MHz CL16 RAM lerde bu şans işi mi?

3200 MHz CL16 RAM lerde bu şans işi mi?
Evet. SNDBilişim için sahte RAM sattığını söyleyenler görmüştüm.

@kino Bence bu daha iyi olur ama satıcısı Amazon Germany.

3200 MHz CL16 larda bu şans işi mi?

Genel olarak şans işi. 3200Mhz CL16'dan en kötü C-Die en iyi DJR çıkıyorsa, 3600Mhz CL16'dan en kötü DJR, en iyi Micron E-Die, Samsung B-Die çıkıyor diyebilirim. Onun için model numaralarına bakmak lazım.

Bak ben Crucial Ballistix varken Corsair Vengeance 3200Mhz CL16 alma hatası yaptım C-Die çöpü çıktı. Sonra satıp 3000Mhz CL15 Ballistix aldım Micron E-Die çıkıyordu içinden 3600Mhz CL14 kullanıyorum şimdi.

Evet. SNDBilişim için sahte RAM sattığını söyleyenler görmüştüm.

@kino Bence bu daha iyi olur ama satıcısı Amazon Germany.

Bunda E-Die vardı değil mi? Tabii daha iyi olur.

Hepinize teşekkür ederim.Bütçe konusunda kendim toplandığında bazı parçalar taksitli alınacağından fiyat biraz tuzlu oluyor ama o da olmazsa en kötü SDN sistem alıp geçilir.

Hepinize teşekkür ederim.Bütçe konusunda kendim toplandığında bazı parçalar taksitli alınacağından fiyat biraz tuzlu oluyor ama o da olmazsa en kötü SDN sistem alıp geçilir.

Bütçeni tek seferde çok aşmana gerek yok. Sonradan donanımları yükseltmek de keyifli oluyor. Atıyorum 2x8 GB mı aldın 2-3 ay sonra biraz para geçer eline yol verir 2x16 GB yaparsın. İşlemci soğutucusu mu alamadım UV ile idare edersin sonra soğutucu alınca köklersin. Bunlar ufak ayrıntılar. 5600 + RX 6800 ikilisini cebine koyup güç kaynağını da sağlam bir şey seçtin mi yeterli sana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı