RX 6700XT sistemde sürekli ekran gidip geliyor

• Konuyu başlatan ALUU
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 363
Daha fazla  
ASUS TUF 6700XT modeli sürekli ekran gidip geliyor özellikle masaüstünde Discord'da falan iyice çileden çıkarttı. Hani böyle 1 saate de bir falan olsa anlaşılır dakika da 2 3 kere falan gidiyor yani. Bu arada oyun oynarken falan gitmiyor sanırım düşük güç kullanımında gidiyor öyle birkaç kişide de bu hatayı görmüştüm. DDU'ile kaldırdım sildim çözüm olmadı.

Gidiyor? Nereye gidiyor? Ne gidiyor? Ekran mi kapaniyor? Reset mi atiyor? Mavi ekran mi yiyor? no signal mi veriyor? WattMan mi yiyorsun? Ayarlar varsayilana mi donuyor? Az bilgi?

Dediğim gibi ekran siyah ekran olup saniyelik gidip geliyor ekran da herhangi bir kata WattMan no signal vs yok.

Aynısı bende de oluyor, daha çok video izlerken başıma geliyor alıştım artık. Güncelleme yaptıktan sonra olmuştu, düzelir herhalde diye üzerine de düşmedim.

Aynısı bende de oluyor, daha çok video izlerken başıma geliyor alıştım artık. Güncelleme yaptıktan sonra olmuştu, düzelir herhalde diye üzerine de düşmedim.

Herkeste var lanet ettim ya Reddit'de araştırdım bayağı çözümü de yok masaüstünde gezerken sürekli git gel yapıyor baydım artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı