RX 6700XT sürücü güncellemesi sonrası performans düşüşü

kışcr760218

Kilopat
Daha fazla  
Abiler bir eşeklik yaptım, IObit Driver Booster kullanarak her şeyi güncelleyim dedim arada ekran kartını da güncelledi. Güncelledikten sonra ekran kartının performansı bazı oyunlarda gerçekten düştü CS:GO'da 300-400 FPS arasıyken aynı ayarlarla 70-130 FPS'ye düştü. RDR2'de gene aynı ayarlarla 80 FPS civarlarındayken 50-60 FPS'lere düştü, çok sık donmalar oldu. Aygıt Yöneticisi'nden eskiye döndürmeye çalıştım ama olmadı. Gerçekten sinir bozucu bir durum. Bir çözümü var mıdır? (ekran kartı AMD RX 6700 XT)

Abiler bir eşeklik yaptım, IObit Driver Booster kullanarak her şeyi güncelleyim dedim arada ekran kartını da güncelledi. Güncelledikten sonra ekran kartının performansı bazı oyunlarda gerçekten düştü CS:GO'da 300-400 FPS arasıyken aynı ayarlarla 70-130 FPS'ye düştü. RDR2'de gene aynı ayarlarla 80 FPS civarlarındayken 50-60 FPS'lere düştü, çok sık donmalar oldu. Aygıt Yöneticisi'nden eskiye döndürmeye çalıştım ama olmadı. Gerçekten sinir bozucu bir durum. Bir çözümü var mıdır? (ekran kartı AMD RX 6700 XT)

BIOS'un da güncle mi onu da kontrol et bir de eğer FPS için yaptığın görüntü ayarları vs. varsa kontrol et güncellemeden sonra sıfırlanmış olabilir.

Bir de bu şekilde güncelleme yapmayı hiç önermiyorlar elle yapmalısın zaten çok kolay (AMD'yi bilmiyorum pek NVIDIA ekran kartım var benim)

Format atmaktan başka çare yok gibi. Hangi sürücüleri nasıl kurdu belli olmaz. Temizinden BIOS update>Windows yapıp ekran kartının en güncel WHQL sürücüsünü kurun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı