itwasgooday
Hectopat
Doların veya piyasanın uçmadığı senaryoda 13-14K'dan çıkar.13K çıkarsa alabilirim de 13K'ya çıkacak mı o sıkıntı işte?
Doların veya piyasanın uçmadığı senaryoda 13-14K'dan çıkar.13K çıkarsa alabilirim de 13K'ya çıkacak mı o sıkıntı işte?
13K’ya bunu almandaki tek neden DLSS 3 ise hata yaparsın. Çünkü hem performansta o kadar artış olmayacak gibi hem de pahalı. 13K’ya 6800 almak varken saçma bir hareket olur.13K çıkarsa alabilirim de 13K'ya çıkacak mı o sıkıntı işte?
Hayır hocam tek sebep DLSS 3 değil 16 GB VRAM'inden bahsediyorum. DLSS + FG cabası.13K’ya bunu almandaki tek neden DLSS 3 ise hata yaparsın. Çünkü hem performansta o kadar artış olmayacak gibi hem de pahalı. 13K’ya 6800 almak varken saçma bir hareket olur.
6800 de 16 GB ama illa Nvidia isteniyorsa bişey diyemem tabii.Hayır hocam tek sebep DLSS 3 değil 16 GB VRAM'inden bahsediyorum. DLSS + FG cabası.
Tam tersi hangi kart çıktıktan sonra fiyatı düştü?
Hocam 15k dan başlıyor13K’ya bunu almandaki tek neden DLSS 3 ise hata yaparsın. Çünkü hem performansta o kadar artış olmayacak gibi hem de pahalı. 13K’ya 6800 almak varken saçma bir hareket olur.
Stok yok muhtemelen. Bi ara 9K’ya kadar düştüğü olmuştu. O ara kaptılar galiba.Hocam 15k dan başlıyor
Eğer 13k civarı çıkarsa alınabilir bence.RX 6800 Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz RX 6800 fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi RX 6800 fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!www.akakce.com
Ama 13k civarı çıkması imkansız benim için.
Sapphire vardı 13.5K'ya ama Sapphire düşünmem.Stok yok muhtemelen. Bi ara 9K’ya kadar düştüğü olmuştu. O ara kaptılar galiba.
Sapphire vardı 13.5K'ya ama Sapphire düşünmem.
3000 serisini örnek vermek sizce de saçma değil mi? Çip krizi vardı, madencilik vardı, pandemide talep arttı genel olarak. Bir sürü etken var. Yeni seri kartlara bakınca hepsi en uygun lansman fiyatlarıyla alınabildi.Türkiye'deki enflasyon u da katarsak gayet düştüönceki sene 9-10k ya satılan 3060 bile 7-8k arasına bulunabiliyor. Bir de paramızın değersizleştiğini hesaba katarsak bayağı bir fiyat düşüşü var. Tabii bu örnekte miningin bitmesi de etken fakat genel olarak kartlar ilk çıktığında tepe fiyattan satılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.