Çözüldü RX 6750 XT durduk yere ekran gidiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

883443

Picopat
Başlığı biraz yanlış atmış olabilirim ama şöyle açıklayayım ekran var normal kullanıyorum, oyun veya normal gündelik kullanım fark etmeksizin aniden ekran kartım devre dışı bırakılıyor Aygıt Yöneticisi üzerinden tekrar etkinleştiriyorum fakat ekran kartı sürücüsü vs. yok silinmiş oluyor tekrar yüklemek zorunda kalıyorum. Bayağı uzun süredir böyle. Ekran simsiyah oluyor ama o an ne yapıyorsam ses falan geliyor kasa çalışıyor, klavye ışığı falan çalışıyor CTRL+Shift+Windows+b yapıyorum tepki yok mecburen sürekli yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Bunu nasıl çözebilirim? SSD sağlığı ile alakalı bir durum olabilir mi? 1 yıl içerisinde bu değerlere düştü.

Çözüm

Hocam direkt açılmıyordu sistem onu çözdüm. Ekran kartını slotundan çıkarttım ve RAM'leri çıkarttım güç tuşuna yaklaşık 1 dakika falan basılı tuttum sonra CPU üzerinden görüntü almaya çalıştım normalde karttada olsa HDMI CPU'da da olsa görüntü hiç gelmiyordu no signal falan demiyordu gidip denediğimde no signal hatası alınca GPU'mu takıp görüntü almayı denedim ve başarılı oldu sonuç.
@İfa hocam neymiş hocam?
Bende bir ara benzer bir olay yaşamıştım durduk yere AMD kartım ile. Sonra yeni gelen güncellemede sorun olduğunu anladım eskisi sürüme dönünce sorunsuz kullanmaya devam ettim belki yardımcı olur.

Hocam direkt açılmıyordu sistem onu çözdüm. Ekran kartını slotundan çıkarttım ve RAM'leri çıkarttım güç tuşuna yaklaşık 1 dakika falan basılı tuttum sonra CPU üzerinden görüntü almaya çalıştım normalde karttada olsa HDMI CPU'da da olsa görüntü hiç gelmiyordu no signal falan demiyordu gidip denediğimde no signal hatası alınca GPU'mu takıp görüntü almayı denedim ve başarılı oldu sonuç.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…