Çalıştığım için henüz açıp inceleme fırsatım olmadı. Akşama artık.Hayırlı olsun. Açtınız mı? Benimki faturalandırma aşamasında şu an.
Çalıştığım için henüz açıp inceleme fırsatım olmadı. Akşama artık.Hayırlı olsun. Açtınız mı? Benimki faturalandırma aşamasında şu an.
Tamamdır kolay gelsin.Çalıştığım için henüz açıp inceleme fırsatım olmadı. Akşama artık.
Sanırım 24 hazirana kadar verilen siparişlerde var geri ödeme. Geri ödemeyi ise en geç 8 temmuzda alabiliyoruz.Ben de technopat twin siparişi verdim 19 haziranda. Hala siparişiniz hazırlanıyor aşamasında. Bu gidişle 24üne yetişmeyecek ve 1100 tl ekran kartı geri ödemesi alamıycam. Bir ihtimal Asus sipariş tarihimden dolayı verir ama büyük ihtimal fatura tarihine bakacaklar.
Hayırlı olsun hocam sisteminiz.Sistemi toparladım ve ilk çalıştırmayı yaptım. Herhangi bir sorun yok. Alanlara en kısa sürede sorunsuz ulaşması dileğiyle.
Eki Görüntüle 1833624
Eki Görüntüle 1833625
Eki Görüntüle 1833626
Lisanslı bir şekilde geliyor. Sadece ekran kartını yerine takıyorsunuz ve sistem kullanıma hazır.Hayırlı olsun hocam sisteminiz.
Windows deneme sürümü yüklü bir şekilde mi geldi acaba onu merak ettim de.
Hayırlı olsun.Sistemi toparladım ve ilk çalıştırmayı yaptım. Herhangi bir sorun yok. Alanlara en kısa sürede sorunsuz ulaşması dileğiyle.
Eki Görüntüle 1833624
Eki Görüntüle 1833625
Eki Görüntüle 1833626
Güzel haber. Elinize ulaşınca sizden de fotoğraflar bekliyoruz.Hayırlı olsun.
Benimki de kargoya verilmiş.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Sistem linki bu.
Anakart'Ti B760M-K
RAM'i Kingston 8x2GB.
Kasa'yı h570.
SSD'yi Kingston 1TB 3500MB-Okuma/2100MB-Yazma yapmayı planlıyorum.
Fiyatı da çok hoşuma gitti. Toplam 19.900TL yapıyor. Bu hafta sonu alacağım. Sizce alınır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.