RX 6750 XT sistem alınır mı?

Sistem linki bu.

Anakart'Ti B760M-K
RAM'i Kingston 8x2GB.
Kasa'yı h570.

SSD'yi Kingston 1TB 3500MB-Okuma/2100MB-Yazma yapmayı planlıyorum.
Fiyatı da çok hoşuma gitti. Toplam 19.900TL yapıyor. Bu hafta sonu alacağım. Sizce alınır mı?

Hocam SSD 1 TB yapın onu dışında iyi kasa ve PSU kalitesini bilmiyorum o yüzden yorum yapmiyorum.

Dual modelin yan tarafında ufak şerit şeklinde aydınlatması mevcut. Benim şansıma hafif Coil Whine yapıyor ekran kartı. Değişimle falan uğraşsam yeni kartta da CW çıkma potansiyeli oldukça yüksek olduğundan hiç uğraşmaya değmez.

Kötü olmuş hocam üzüldüm sizin için. Bende sistem elime geçtiğinde bakacağım bir kaç görsel eklerim isterseniz.

Kötü olmuş. Rahatsız edici seviyede mi ?
Kötü olmuş hocam üzüldüm sizin için. Bende sistem elime geçtiğinde bakacağım bir kaç görsel eklerim isterseniz.
Biraz tat kaçırmadı değil ama araştırdığım kadarıyla genel olarak yeni nesil birçok ekran kartında ki bunlar arasında 4090lar gibi üst seviye kartlar dahil bu durum mevcut görünüyor. Kafaya çok takarsanız evet oyun esnasında bir cızırdama mevcut. Ben çoğunlukla kulaklıkla oynadığım için aldırış etmiyorum. Zaten o nedenle sistemi aldıktan ertesi gün sonra fark ettim. Sistemi alan arkadaşların da başına benzer durum gelirse eğer çıkan ses aşırı derecede rahatsızlık vermiyorsa o şekilde kullanın derim. Zira bu duruma kafayı çok takıp ürünü değiştirenlerin de sorunu tam olarak çözülemiyor. Başta da bahsettiğim gibi artık neredeyse CW'siz kart kalmamış piyasada. Değişimden gelecek yeni karttın da CW'li çıkması yüksek olasılıklı. Performansa bir etkisi olmadığı için boşuna vaktinizi harcamış olursunuz. Ayrıca serviste geçen süre boyunca kartsız kalmak da cabası.

Biraz tat kaçırmadı değil ama araştırdığım kadarıyla genel olarak yeni nesil birçok ekran kartında ki bunlar arasında 4090lar gibi üst seviye kartlar dahil bu durum mevcut görünüyor. Kafaya çok takarsanız evet oyun esnasında bir cızırdama mevcut. Ben çoğunlukla kulaklıkla oynadığım için aldırış etmiyorum. Zaten o nedenle sistemi aldıktan ertesi gün sonra fark ettim. Sistemi alan arkadaşların da başına benzer durum gelirse eğer çıkan ses aşırı derecede rahatsızlık vermiyorsa o şekilde kullanın derim. Zira bu duruma kafayı çok takıp ürünü değiştirenlerin de sorunu tam olarak çözülemiyor. Başta da bahsettiğim gibi artık neredeyse CW'siz kart kalmamış piyasada. Değişimden gelecek yeni karttın da CW'li çıkması yüksek olasılıklı. Performansa bir etkisi olmadığı için boşuna vaktinizi harcamış olursunuz. Ayrıca serviste geçen süre boyunca kartsız kalmak da cabası.
Şuanki bilgisayarımın sesinden sonra öyle bir cızırtıyı pek kafaya takacağımı düşünmüyorum. Büyük ihtimalle duymam bile.

Bu arada ekran kartı geri ödeme kampanyası için formu doldurup gönderdim. Şu an işlem beklemede. 20 iş gününde sonuçlanacağına dair mail geldi. Fakat Resident Evil hediyesi için kutulardan herhangi bir promosyon kod çıkmadı. İtopya'ya mesaj gönderdim ama onlar da henüz geri dönüş yapmadı. Bilginiz olsun.

Oyun hediyesi için yapmanız gereken:
Screenshot_20230626_145558_Gmail.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı