Merhaba, fatura numarası olarak ne yolladınız ben internetten sipariş ettim kasayla birlikte bir fatura gelmediBu arada ekran kartı geri ödeme kampanyası için formu doldurup gönderdim. Şu an işlem beklemede. 20 iş gününde sonuçlanacağına dair mail geldi. Fakat Resident Evil hediyesi için kutulardan herhangi bir promosyon kod çıkmadı. İtopya'ya mesaj gönderdim ama onlar da henüz geri dönüş yapmadı. Bilginiz olsun.
Bende kutunun içinde fatura çıktı onu yolladım. E-faturanız mail olarak geldiğinde onu yollayabilirsiniz.Merhaba, fatura numarası olarak ne yolladınız ben internetten sipariş ettim kasayla birlikte bir fatura gelmedi
Sistem elime ulaştı. Şuan kurulumunu yapıyormu.
Bayramdan önce ulaşmış olması çok güzel. Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Kurulum vs. yaptıktan sonra Furmark testi veya oyunda ekran kartının Coil Whine yapıp yapmadığına da bakar mısınız? Sizde durum nasıl merak ediyorum.Sistem elime ulaştı. Şuan kurulumunu yapıyormu.
Bayramdan önce ulaşmış olması çok güzel. Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Kurulum vs. yaptıktan sonra Furmark testi veya oyunda ekran kartının Coil Whine yapıp yapmadığına da bakar mısınız? Sizde durum nasıl merak ediyorum.
Ekran kartı için geri ödeme de onaylanmış. Oyun hediyesini de aldık mı bayağı kârlı geldi sistem.
Eki Görüntüle 1837429
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.