RX 6750 XT sistem alınır mı?

Ekran kartı geri ödemesi için ne zaman başvurmalıyız? Oyun hediyesi sistemden 15 gün sonramı verilecek?
Faturanız varsa buradaki linkten formu doldurmanız gerekiyor. Oyun hediyesi için bana gelen mailde satın alımdan 15 gün sonra iletişime geçmem gerektiğini belirtmişler.

Bayramdan önce ulaşmış olması çok güzel. Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Kurulum vs. yaptıktan sonra Furmark testi veya oyunda ekran kartının Coil Whine yapıp yapmadığına da bakar mısınız? Sizde durum nasıl merak ediyorum.
Ufak biraz cızırtı var ama kasaya çok yaklaşmayınca duyulmuyor. Furmark testini yaptım 60 derece civarıydı sanırım.

Konuyu böldüğüm için kusura bakmayın.
@EmreCanTuna hocam ikinci el ilanınıza mesaj yazamıyorum,size nerden ulaşabilirim?
Minimum 500 mesaj ve en az 1 yıllık hesap şartı var ondan dolayı yazamıyorsunuz. İlan sarı sitede de açık durumda. "RX 570 i54460 12GB RAM GAMİNG OYUNCU BİLGİSAYARI" yazarsanız doğrudan bulabilirsiniz.

Oyun hediyesini nasıl aldınız acaba? Kampanya sayfasını biliyorum fakat başvuru alanı yok.
[email protected] adresine faturanızla birlikte mail atmanız gerekiyor.

Oyun hediyesi için bahsettiğim mail adresine faturamla beraber mail attım ve bayram olduğu için hiç beklemezken 1-2 saat içinde oyun kodunu gönderdiler. Gönderilen kod doğrudan Steam'e eklenmiyor bilginiz olsun. Öncelikle https://www.amdrewards.com/ bu sayfaya üye girişi yaptıktan sonra gönderilen kodu yapıştırıp devam ediyorsunuz. Kodunuzun onaylanması için ufak bir araç indirmeniz gerekiyor. Aracı indirip çalıştırdıktan sonra kodunuzu o araca tekrar yapıştırıp ilerliyorsunuz. Sizi tekrar siteye atıyor ve aşağıdaki gibi oyunuzu sepete eklenebilir hâle geliyor. Sepete ekleyip satın alımı tamamlıyorsunuz ve ödüllerim kısmından Steam hesabınızı bağlayarak oyunuzu hesabınıza eklemiş oluyorsunuz.
Ekran görüntüsü 2023-06-28 204818.png

Ekran görüntüsü 2023-06-28 205439.png

Son düzenleme:
[email protected] adresine faturanızla birlikte mail atmanız gerekiyor.

Oyun hediyesi için bahsettiğim mail adresine faturamla beraber mail attım ve bayram olduğu için hiç beklemezken 1-2 saat içinde oyun kodunu gönderdiler. Gönderilen kod doğrudan Steam'e eklenmiyor bilginiz olsun. Öncelikle https://www.amdrewards.com/ bu sayfaya üye girişi yaptıktan sonra gönderilen kodu yapıştırıp devam ediyorsunuz. Kodunuzun onaylanması için ufak bir araç indirmeniz gerekiyor. Aracı indirip çalıştırdıktan sonra kodunuzu o araca tekrar yapıştırıp ilerliyorsunuz. Sizi tekrar siteye atıyor ve aşağıdaki gibi oyunuzu sepete eklenebilir hâle geliyor. Sepete ekleyip satın alımı tamamlıyorsunuz ve ödüllerim kısmından Steam hesabınızı bağlayarak oyunuzu hesabınıza eklemiş oluyorsunuz.
Eki Görüntüle 1839729
Eki Görüntüle 1839730
Çok teşekkür ediyorum.

Kargom bugün gelecekmiş. Ben ilk defa kasa alıyorum da, burada default olan anakartı seçmiştim, baştan bios update yapmam gerekiyor mu ? Bazı videolarda yeni sistem kurunca bios update yapın falan demişler de bizim için itopya onu yapıyomu acaba birleştirince.

Birde ilk baştan şunu mutlaka yapın dediğiniz bir şey var mıdır? mesela furmark testi yapacağım başka bir şey yapmalı mıyım ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı