RX 6800 ekran kartı için yapılacak testler nelerdir?

Nasıl yani? Anlayamadım.

1. sürücüleri önceden USB'ye yazdırın.
2.internetiz kurulum yaparsanız Windows AMD sürücüsünü kendi yükleyemez.
Ayrıca Windows 11'de 22.5. 1 sürücüsünü kullanırsanız Windows Update bu sürücüyü siler. Defalarca test ettim bana güvenin. Çünkü Windows 11 22H2 için AMD 22.6. 1 sürücüsünden başlattı desteği. Yine 22.5. 1 kullanırsınız fakat Windows güncellemerini kapatın. Ayrıca Cyberpunk 2077 oyununda ve Forza 4 oyununda 22.11.2 sürücüsünde takılma ve FPS düşüşleri olabilir. Sadece AMD 22.5. 1 sürücüsünü kullanarak bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz şu anda.

Son düzenleme:
Ayrıca Windows 11'de 22.5. 1 sürücüsünü kullanırsanız Windows Update bu sürücüyü siler. Defalarca test ettim bana güvenin. Çünkü Windows 11 22H2 için AMD 22.6. 1 sürücüsünden başlattı desteği. Yine 22.5. 1 kullanırsınız fakat Windows güncellemerini kapatın.

Demek istediğiniz şeyi genel olarak anladım fakat bir rehberi var mı? Riske girmek istemem. 22.11.2 kullanmayı düşünüyorum @Alazzzz dediğine göre sorun çıkarmıyormuş.

Demek istediğiniz şeyi genel olarak anladım fakat bir rehberi var mı? Riske girmek istemem. 22.11.2 kullanmayı düşünüyorum @Alazzzz dediğine göre sorun çıkarmıyormuş.

Cyberpunk 2077 ve Forza Horizon 4'te anlık FPS düşüşü ve takılmalar yaşadım. Sadece 22.5.1 sürücüde FPS sorunu ve takılmalar düzeldi. O yüzden şu anda 22.11.2 sürücüsünde bu oyunları bekletiyorum.

Cyberpunk 2077 ve Forza Horizon 4'te anlık FPS düşüşü ve takılmalar yaşadım. Sadece 22.5.1 sürücüde FPS sorunu ve takılmalar düzeldi. O yüzden şu anda 22.11.2 sürücüsünde bu oyunları bekletiyorum.

Hocam şimdi anlayamadım siz 22.11.2 de bu sorunları yaşadınız 22.5.1'e geçtiniz ve düzeldi ve siz otomatik güncelleme yapmasın diye bana sürücüleri önceden USB'ye yazdırmamı söylediniz doğruyum değil mi? @Alazzzz sen şuanda bu sürümdeyken forza veya cb 2077 de sorun yaşadın mı?

Hocam şimdi anlayamadım siz 22.11.2 de bu sorunları yaşadınız 22.5.1'e geçtiniz ve düzeldi ve siz otomatik güncelleme yapmasın diye bana sürücüleri önceden USB'ye yazdırmamı söylediniz doğruyum değil mi? @Alazzzz sen şu anda bu sürümdeyken Forza veya cb 2077 de sorun yaşadın mı?

Forza denemedim ama daha bugün Cyberpunk 2077 oynuyordum hiçbir sorun yoktu.

Windows temiz kurulumdan sonra GPU driverlarını kendisi yüklemesin diye söylemiş Mert hocam.

Hocam şimdi anlayamadım siz 22.11.2 de bu sorunları yaşadınız 22.5.1'e geçtiniz ve düzeldi ve siz otomatik güncelleme yapmasın diye bana sürücüleri önceden USB'ye yazdırmamı söylediniz doğruyum değil mi? @Alazzzz sen şu anda bu sürümdeyken Forza veya cb 2077 de sorun yaşadın mı?

Genel olarak Windows formatlar iken anakart sürücülerini chioset sürücülerini ekran kartı sürücülerini ve son olarak SSD, klavye, mouse gibi programlar var ise USB'ye yüklerim.

Forza denemedim ama daha bugün Cyberpunk 2077 oynuyordum hiçbir sorun yoktu.

Windows temiz kurulumdan sonra GPU driverlarını kendisi yüklemesin diye söylemiş mert hocam.

Hocam sen temiz kurulum mu yapmıştın yoksa Update üzerinden mi geçmiştin Windows 11'e ben Update üzerinden geçtim ve bir şey değişmedi temiz kurulum mu yapsam acaba diye düşünüyorum.

Hocam sen temiz kurulum mu yapmıştın yoksa Update üzerinden mi geçmiştin Windows 11'e ben Update üzerinden geçtim ve bir şey değişmedi temiz kurulum mu yapsam acaba diye düşünüyorum.

Hocam temiz kurulum yaptım ama bir şey fark eder mi sanmam. GPU Driver'ını bir USB'ye atıp internetsiz temiz kurulum deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı