RX 6800 FSR 1.0 veya 2.0 destekler mi?

Ortalıkta dolanıyor değil öyle olacak. NVIDIA kartlarda bile FSR açılıyor. Buna son getirickeler sadece. NVIDIA kartlarda Max FSR 2 açılacak. RX 6800 FSR 3'e kadar destekleyecek. Yazılımsal olarak yapıcıklarına da yüzde yüz eminiz. Çünkü RX 7000 serisi donanımsal FSR 3 ile çıkmadı. Ayrıca AMD geniş GPU yelpazesine destek vereceğini söyledi.
AMD geriye doğru uyumlulukta çok iyi zaten. Söylentisi dolaşıyor ile verecek hemen hemen aynı şey. Daha kesin olarak bilgi verilmediği için öyle dedim.

25 Ağustos TSI saati ile 18:00 da yeni kartlar tanıtılacak o zaman yapılacak açıklama.

Konudan alakasız ama yeni kartlardan RX 7700'ü çok merak ediyorum nedense. Ve umarım artık tanıtırlar FSR 3.0'ı. 2023 de kullanılacak demişlerdi ama.

fsr 3.0 nvida kartlarda çalışmayacak büyük ihtimalle bunun hakkında konu açtım bakabilirsin : FSR 3.0 için çıkış tarihi!
Eğer Dlss 3.0'e rakip bir güçte olursa bir problem olmaz bence.

Eğer DLSS 3.0'e rakip bir güçte olursa bir problem olmaz bence.

DLSS 3'ten azıcık daha az performans verir diye düşünüyorum.

12 GB VRAM olması bence avantaj. Ancak kartın gücü 12 GB VRAM'e yetebilecek mi asıl soru o. Yoksa bir işe yaramaz VRAM.

Kartın gücü yeterde artar. 12 GB VRAM bile yetersiz. 7700 XT 2K için en ideal kart olur 16 GB olursa. Malum The Last of Us 4K Ultra ayarlarda 16 GB tüketiyor en az.

12 GB VRAM olması bence avantaj. Ancak kartın gücü 12 GB VRAM'e yetebilecek mi asıl soru o. Yoksa bir işe yaramaz VRAM.

Haklısın. Ama CoD MW The Last of Us gibi oyunlar zorluyor bir de yeni oyunlar cıkacak 8 GB geçer diye düşünüyorum olay aslında VRAM önemli eğer VRAM yetmedimi oyun bile açılmaz PC de

Dlss 3'den azıcık daha az performans verir diye düşünüyorum.
İşin içinde FG gibi diğer teknolojiler de var. Her ne kadar RX 6800 güçlü de olsa sadece fsr 3.0 ile 4000 serisi kartların yanına anca yaklaşır.

Haklısın. Ama CoD MW The Last of Us gibi oyunlar zorluyor bir de yeni oyunlar cıkacak 8 GB geçer diye düşünüyorum olay aslında VRAM önemli eğer VRAM yetmedimi oyun bile açılmaz PC de.

Evet hocam mesela benim eski emektar bilgisayar da 2 GB VRAM vardı. Bazı oyunları açmıyordu.

Ortalıkta dolanıyor değil öyle olacak. NVIDIA kartlarda bile FSR açılıyor. Buna son getirickeler sadece. NVIDIA kartlarda Max FSR 2 açılacak. RX 6800 FSR 3'e kadar destekleyecek. Yazılımsal olarak yapıcıklarına da yüzde yüz eminiz. Çünkü RX 7000 serisi donanımsal FSR 3 ile çıkmadı. Ayrıca AMD geniş GPU yelpazesine destek vereceğini söyledi.

RX 6800 FSR 3.0 kadar desteklemeyecek tüm 6000 serisine destek verecek yanlış bilgi vermeyelim

İşin içinde fg gibi diğer teknolojiler de var. Her ne kadar RX 6800 güçlü de olsa sadece FSR 3.0 ile 4000 serisi kartların yanına anca yaklaşır.

Evet hocam mesela benim eski emektar bilgisayar da 2 GB VRAM vardı. Bazı oyunları açmıyordu.

AMD saf kas gücünde NVIDIA'dan neredeyse daha iyi. Mining yapanlar genelikle AMD tercih ediyor. Tahminimce FSR 3 ile birbirini dengeliyecekler.

RX 6800 FSR 3.0 kadar desteklemeyecek tüm 6000 serisine destek verecek yanlış bilgi vermeyelim.

Yanlış bilgi değil sen yanlış okudun. "RX 6800 FSR 2'ye destek verecek mi? " konunun başlığı bu. Onu cevapladım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı