RX 6800 sistemde Mafia Definitive Edition kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Hocam ASUS bana diyor ki sadece ASUS olan parçaları alabiliriz bunun içinde ayrı ayrı talep oluşturmak gerekiyormuş. Tam monitörü yollayacaktım ki mavi ekran hatası yiyene kadar kafam çok karıştı farklı bir DP almak istemiyorum da bulamıyorum da sizce ne yapmalıyım?
Siz hazır sistem olarak almadınız anladığım kadarıyla. Yaşadığınız yerde illaki bilgisayarcı vardır, orada bulamaz mısınız?

Gaminggen almıyor mu sistemi? Alması lazım, onların ilgilenmesi gerekiyor.

Bütün sistemi götüremem maalesef ümraniye de olduğu için tek tek hangi parçada sorun var test etmem gerek fakat parçayı bulamıyorum @Saint Lucia da monitör ile ilgili değil dedi bilemedim.

Benim bilgisayarımda eski oyunlarda FPS düşmesi yaşatıyor. Yeni nesillerde sorun yok. Hala çözemedim.

Bende de FPS oyunlarında sorun yok yeni nesil hikayeli oyunlarda sorun var çözemedim gitti şu lanet şeyi.

Bütün sistemi götüremem maalesef ümraniye de olduğu için tek tek hangi parçada sorun var test etmem gerek fakat parçayı bulamıyorum @Saint Lucia da monitör ile ilgili değil dedi bilemedim.

Evet mavi ekran yemeseydi monitör güç kesiyor sorunlu olabilir demiştim. Monitör mavi ekran vermez çünkü. İçinde işletim sistemi yok sonuçta.
Mavi ekran hatası için forumda kategori mevcut. Oraya mavi ekran aldığın zaman minimump dosyası paylaşıyorsun ve sebebine bakıyorlar. Önerim budur. Bu konu altında bence daha fazla çözüm arama. Bilgili kişiler görmüyor olabilir.

Evet mavi ekran yemeseydi monitör güç kesiyor sorunlu olabilir demiştim. Monitör mavi ekran vermez çünkü. İçinde işletim sistemi yok sonuçta.
Mavi ekran hatası için forumda kategori mevcut. Oraya mavi ekran aldığın zaman minimump dosyası paylaşıyorsun ve sebebine bakıyorlar. Önerim budur. Bu konu altında bence daha fazla çözüm arama. Bilgili kişiler görmüyor olabilir.

Yok hocam kabloyu değiştirdim olmadı garantiye vereceğim uğraşamam bununla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı