RX 6800 sistemde Mafia Definitive Edition kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Öyle bir ayar göremedim fakat buraya sağ tık yaparak ulaştım hocam.
Burayı diyordum zaten hocam ve burada sıkıntı yok.
Ayrıca bu normal mi sence hocam.
şunu da fark ettim oyunu tam ekran yapmayınca akıcı oluyor tam ekran yapınca akıcılık gidiyor tam ekran iyileştirmelerini de kapattım neden böyle oluyor anlamadım ya sorun kablo da ya da monitör de inşallah kablodadır.
Kesinlikle normal değil.

Monitörü başka sistemde deneyebilme şansın varsa dene yoksa garantiye gönder.

Bu arada kullandığın priz, akım korumalı mı?

Burayı diyordum zaten hocam ve burada sıkıntı yok.

Kesinlikle normal değil.

Monitörü başka sistemde deneyebilme şansın varsa dene yoksa garantiye gönder.

Bu arada kullandığın priz, akım korumalı mı?

Anladım monitör ağır olduğundan ve evde adamakıllı sistem olmadığı için maalesef çok zor denemem en son kablo alacaktim ona hala bakiyorum evde eski priz ile deniyordum şu anda 6'lı priz taktım yeni aldığım sanırım koruma yok bilmiyorum hala aynı sorun devam etmekte en son çare olarak garantiyi görüyorum bence bu durumda normal değil kablodan pek bir alakası var mı onu bile bilmiyorum.

Anladım monitör ağır olduğundan ve evde adamakıllı sistem olmadığı için maalesef çok zor denemem en son kablo alacaktim ona hala bakiyorum evde eski priz ile deniyordum şu anda 6'lı priz taktım yeni aldığım sanırım koruma yok bilmiyorum hala aynı sorun devam etmekte en son çare olarak garantiyi görüyorum bence bu durumda normal değil kablodan pek bir alakası var mı onu bile bilmiyorum.
Kabloda sorun olmasının yanı sıra dengesiz akımlar da monitöre zarar vermiş olabilir. Teknolojik cihazları akım korumalı prizle kullanmalısınız ve kullandığınız priz büyük ihtimalle akım korumalı değil.

Kabloda sorun olmasının yanı sıra dengesiz akımlar da monitöre zarar vermiş olabilir. Teknolojik cihazları akım korumalı prizle kullanmalısınız ve kullandığınız priz büyük ihtimalle akım korumalı değil.

Bilemedim hocam daha demin de Windows'u başlatırken mavi ekran yedim ve ekran da bozulmalar oldu sorun monitörde mi yoksa anakartta mı bilemiyorum.

Mavi ekran ama yarı siyah yarı mavi idi hocam GPU veya monitör ile alakalı olabilir mi?
Büyük ihtimale GPU çünkü hiç bir monitörün böyle yaptığını görmedim.
Herhangi bir elektrik kesintisi de olmadı.
Herhangi bir elektrik kesintisi olmasına gerek yok zaten çünkü Türkiye'nin elektriği güvenilir değil. Çoğu binada da eski elektrik hatları sıkıntı çıkartıyor zaman zaman. Türkiye gibi gelişmemiş ülkelerde akım korumalı priz şart.

Mavi ekran ama yarı siyah yarı mavi idi hocam GPU veya monitör ile alakalı olabilir mi? Herhangi bir elektrik kesintisi de olmadı.

Yüzlerce monitör kurulumu yaptım hiçbirinde böyle bir şey görmedim. Monitör mavi ekran vermez zaten. Hadi verdiğini varsayalım. O zaman görüntü hiç gelmez. Tüpü bitmiş TV gibi boş ekranda durur. Ben hala sistemden şüphe ediyorum.

Büyük ihtimale GPU çünkü hiçbir monitörün böyle yaptığını görmedim.

Herhangi bir elektrik kesintisi olmasına gerek yok zaten çünkü Türkiye'nin elektriği güvenilir değil. Çoğu binada da eski elektrik hatları sıkıntı çıkartıyor zaman zaman. Türkiye gibi gelişmemiş ülkelerde akım korumalı priz şart.

Anladım fakat mavi ekran vermeden önce 6-7 saat Malwarebytes ile tarama yapmıştım hocam o yüzden ısınmış olabilir mi?

Yüzlerce monitör kurulumu yaptım hiçbirinde böyle bir şey görmedim. Monitör mavi ekran vermez zaten. Hadi verdiğini varsayalım. O zaman görüntü hiç gelmez. Tüpü bitmiş TV gibi boş ekranda durur. Ben hala sistemden şüphe ediyorum.

Şöyle bir hata idi hocam şimdi kararsız kaldım ekran kartı zaten garantiden geldi ben hangi parçayı göndermeliyim?
329296260_758107889081300_4484330403560485689_n.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı