MehmetSLH
Hectopat
- Makaleler
- 1
Sorun ne olabilir tekrar memtest yapmam gerekir mi?Antivirüs taraması yapılırken GPU'ya yük binmez ve ayrıca GPU sağlam olduktan sonra ısınsa bile BSOD vermez.
Sorun ne olabilir tekrar memtest yapmam gerekir mi?Antivirüs taraması yapılırken GPU'ya yük binmez ve ayrıca GPU sağlam olduktan sonra ısınsa bile BSOD vermez.
Memtest değil de 3DMark testi yapmalısın. Steam'da var. Yaptıktan sonra test sonuçlarını bizimle paylaş lütfen.Sorun ne olabilir tekrar memtest yapmam gerekir mi?
Memtest değil de 3DMark testi yapmalısın. Steam'da var. Yaptıktan sonra test sonuçlarını bizimle paylaş lütfen.
Heaven Benchmark var ama 3DMark daha kapsamlı.Hocam 3D mark dışında önerebileceğiniz ücretsiz test programı var mı? Denediklerim: FurMark Prime 95 adia64 Intel Processor diagnostic tool 64 Bit Memtest96.
Heaven benchmark var ama 3DMark daha kapsamlı.
Sistemi ne zaman aldınız hocam? Düzelteceğim diye sistemi bozmayın, verin satıcıya baksınlar. Allah kolaylık versin.
Denemez olurmuyum denedim işe yaramadı.12400F var sistemde Windows 10 da sıkıntı yaratıyor olabilir. Windows 11 deneyebilirsiniz.
Bence yollayın sistemi. Bu şekilde kendinizi strese sokarsınız ki öyle de gözüküyor.2 ay oldu olmadı bıktım bundan adamakıllı oyun oynayamıyorum.
Bence yollayın sistemi. Bu şekilde kendinizi strese sokarsınız ki öyle de gözüküyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.