RX 6800 sistemin RDR2 %1 ve %0.1 FPS değerleri nasıl?

İşletim sistemi
Windows 10
Bu atadığın tuş önemli çünkü diyelim oyun yükleme yaptı doğal olarak %1 Low FPS dibe vuracak, o tuşa tekrar bastığında tüm FPS'ler doğal haline dönüp tekrardan takip yapmana olanak sağlar.

Buraya kadar her şey okey di hocam bu kısmı anlayamadım ayrıca testi kaç saat /dk yapmam gerekli?

Buraya kadar her şey okey di hocam bu kısmı anlayamadım ayrıca testi kaç saat /dk yapmam gerekli?

Hangi kısmı anlamadın bir de bu test değil yani amaç normal oyun içi değerlerini kontrol etmek. Atıyorum %1 low FPS 40-50 civarına geziyorsa ama sen takılma hissettiğin de o da gözle görülür şekilde düşmüşse monitörden sebep değildir.

Hangi kısmı anlamadın bir de bu test değil yani amaç normal oyun içi değerlerini kontrol etmek. Atıyorum %1 Low FPS 40-50 civarına geziyorsa ama sen takılma hissettiğin de o da gözle görülür şekilde düşmüşse monitörden sebep değildir.

"begin recording" kısmına atadığın tuşa bas takibini yapmaya başla sadece böyle mi yapmam gerekiyor aşağıda biraz daha ince şeyler yazmışsınız da anlayamadım.

"begin recording" kısmına atadığın tuşa bas takibini yapmaya başla sadece böyle mi yapmam gerekiyor aşağıda biraz daha ince şeyler yazmışsınız da anlayamadım.

Diyorum ki ekranda gördüğün FPS açılış ekranında ya da menüye vb. girersen saçma sapan değerlere gelip öyle kalabilir. Daha oyuna başlamadan max FPS oldu 1000, %1 low olmuş 0. Sen burada nasıl oyun içinde takip yapacaksın? Oyuna başladın atına bindin veya yürüyorsun o zaman "begin recording"e atadığın tuşa basarsın tüm değerler bir normale döner ondan sonra gözünle takip edersin anladın?

Diyorum ki ekranda gördüğün FPS açılış ekranında ya da menüye vb. girersen saçma sapan değerlere gelip öyle kalabilir. Daha oyuna başlamadan Max FPS oldu 1000, %1 Low olmuş 0. sen burada nasıl oyun içinde takip yapacaksın? Oyuna başladın atına bindin veya yürüyorsun o zaman "begin recording"e atadığın tuşa basarsın tüm değerler bir normale döner ondan sonra gözünle takip edersin anladın?

Anladım hocam fakat şöyle bir sorun var Afterburner'i oyuna girdikten sonra Alt Tab şeklinde açsam sorun olur mu? Çünkü RDR 2 de Afterburner ile girdiğimde out of Memory hatası alıyorum.

Anladım hocam fakat şöyle bir sorun var Afterburner'i oyuna girdikten sonra Alt Tab şeklinde açsam sorun olur mu? Çünkü RDR 2 de Afterburner ile girdiğimde out of Memory hatası alıyorum.

Olur, açılıp ekrana değerleri veriyorsa sıkıntı yok.

@kino hocam dediklerinizi harfiyen yaptım fakat dediğim gibi akıcılık sorunu oyuna girer girmez başlıyor onu belirteyim sonuç aşağıdaki ekte ondan önce yardımlarınız için size çok teşekkür ederim.
Adsız.png

Oyun içi grafik ayarlarının ekran görüntüsünü at lütfen.

Windows'tan monitörünün yenileme hızını en yüksek değere ayarladın değil mi? Yani 144 Hz ise 144 Hz'e çektin?

@kino hocam dediklerinizi harfiyen yaptım fakat dediğim gibi akıcılık sorunu oyuna girer girmez başlıyor onu belirteyim sonuç aşağıdaki ekte ondan önce yardımlarınız için size çok teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 1616072

Yani sen bu değerleri alırken de akıcılık sorunu vardı değil mi? Garip çünkü gördüğün üzere takılmaya sebep olacak bir düşme yaşanmamış %0.1 bile 60 FPS üzerinde kalmış ki bu kağıt üzerinde kusursuz bir değer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı