RX 6800 XT DX11-12'de çöküyor

emirahmetshn

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 9600k / RX 6600 / 16GB RAM
2.el bir RX 6800 XT aldım ve oyunlarda çökme problemi yaşıyordum fakat OCCT, FurMark, superstition gibi testlerde problem yoktu. Heaven testinde ise DX11 açarsam çöküyor 1-2 dk içinde ama DX9 açtığımda çökme problemi ortadan kalkıyor. En güncel driverlarla da bu problem devam ediyor şu an 23.11.1 sürümündeyim hala devam ediyor nasıl çözebilirim bileniniz var mıdır?

DX11 problemli hocam zaten normaldir.

Hocam tamam da hem DX11 hem de 12'de aynısını yaşıyorum oyunlara giremiyorum heaven testinde aklıma geldi sıkıntı çıkarmadı bir şekil çözmem lazım bu şekilde insanlarada bu ürünü satamam.

Hocam tamam da hem DX11 hem de 12'de aynısını yaşıyorum oyunlara giremiyorum heaven testinde aklıma geldi sıkıntı çıkarmadı bir şekil çözmem lazım bu şekilde insanlarada bu ürünü satamam.

WHQL driverlerinin eski sürümlerine bakabilirsiniz hocam AMD sürücüleri bozuk olabiliyor.

WHQL driverlerinin eski sürümlerine bakabilirsiniz hocam AMD sürücüleri bozuk olabiliyor.

23.11'i denedim WHQL olanını stabil diye okudum bazı yerlerde ama yine aynısını yaptı daha mantıklı bir sürüm ne olabilir?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…