- Makaleler
- 13
DLSS'de görüntüyü çamurlaştırabiliyor. (DLSS 3.0'dan bahsetmiyorum)RSR kullandım görüntü çöp oldu FPS düşürdü bu kadar kötü bir yazılım olamaz çünkü FSR 1.0 olarak çalışıyor.
DLSS'de görüntüyü çamurlaştırabiliyor. (DLSS 3.0'dan bahsetmiyorum)RSR kullandım görüntü çöp oldu FPS düşürdü bu kadar kötü bir yazılım olamaz çünkü FSR 1.0 olarak çalışıyor.
En azından FPS artıyor,RSR de o da yok.DLSS'de görüntüyü çamurlaştırabiliyor. (DLSS 3.0'dan bahsetmiyorum)
RSR kullandım görüntü çöp oldu FPS düşürdü bu kadar kötü bir yazılım olamaz çünkü FSR 1.0 olarak çalışıyor.
En azından FPS artıyor, RSR de o da yok.
FPS'i RSR değil, FSR arttırıyor. RSR'nin amacı o değil.En azından FPS artıyor,RSR de o da yok.
Amacı ne peki RSR'nin?FPS'i RSR değil, FSR arttırıyor. RSR'nin amacı o değil.
Amacı ne peki RSR'nin?
@Slippin Jimmy0 RX 6800 XT şu an hangi karta rakip 4000 serisin de? Ben 4090 Ti'nin çıkmasını bekliyorum.
Bu nasıl bir soru?
4090 Ti bekleyeceksiniz ucuz olanı almanız daha mantıklı hatta 2. el bile alabilirsiniz sonuçta geri satacaksınız kaybınız en aza iner.
Düz herkesin anlayabileceği bir soru.
Neden geri satayım ki en üst kartı alıp 2 sene sonra tekrar en üst seviye kart alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.