RX 6900 XT, Cyberpunk 2077 Ray Tracing Modu İçin Yetersiz Kalıyor

NVIDIA da DLSS olmadan çok mükemmel bir performans veremiyor zaten.
Ama onun DLSS teknolojisi var. AMD'nin var mı? Ve somut, o zaman AMD de böyle bir şey yapsın, ben de bunun aynısını yazayım.
Anlattıklarınızdan çıkardığım sonuç: Harici ekran kartınız bozuk. Bu kanıya ulaşmamda sisteminizin yaşı ve AMD GPU'lardaki hata oranına dair tecrübelerim de etkili oldu ve %99 doğruluk payı iddiasındayım.

Nedense şu mesajı okuyunca aklıma bir şeyler geliyor. Neyse, AMD olmasa rekabet olmaz, belki DLSS hiç çıkmazdı.

Ama onun DLSS teknolojisi var. AMD'nin var mı? Ve somut, o zaman AMD de böyle bir şey yapsın, ben de bunun aynısını yazayım.

Nedense şu mesajı okuyunca aklıma bir şeyler geliyor. Neyse, AMD olmasa rekabet olmaz, belki DLSS hiç çıkmazdı.

Harici ekran kartınız bozulması AMD olmasından ziyade yüksek çalışma sıcaklığı.

Hocam ben zaten hep NVIDIA'yı öneriyordum (yüksek bütçede, 2000 liralık ekran kartı önerisinde 1650S önermiyordum tabii) sadece belirttim bunu.

NVIDIA'da DLSS var ve bu AMD'nin performansını ikiye katlıyor, bu kadar basit.

Diğeri niye sıcak çalışmıyor o zaman?

İşlemcinin içindeki entegre grafik birimi oyundan ziyade arka plan işler için çalışıyor bu yüzden harici ekran kartı kadar güç çekmiyor ve ısınmıyor. Benim GTX 745 kartımda soğuk lehime düştü Radeon 540X gpum da şimdi hem NVIDIA hem de AMD bozuk mu?

Tahmin ettiğimden de kötü çıktı. 6900 XT gibi kas gücü sağlam bir kartın Ray Tracing açıkken bu derece çökmesi AMD'nin daha çok yol alması gerektiğini gösteriyor. FideltyFX Super Resolution teknolojisi benim için ışın izlemeden daha çok anlam ifade ediyor şu anda. Ray Tracing estetik bir teknoloji, DLSS 2.0 vb. ise hayat kurtaran türden.
Hocam ben deneyimledin, ancak dengeli modun üzerine çıkınca görüntü gerçekten bozuluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı