Cyberpunk 2077, AMD Ray Tracing Desteğine Kavuştu

En ucuz RTX 3090'nın 32.000 TL'den başladığı yerde şu fiyat yine korkutmuyor o kadar. AMD, FidelityFX Super Resolution'ı getirene ve ışın izlemeyi oturtana kadar kas gücüyle devam diyorum.
En mantıklısı.

Hem RDNA 2 bir cihazda RT denedim, hem de Turing mimarili bir ekran kartında RT'yi denedim. Kaybedilen FPS'ye göre çok mantıksız bir şey şu an için.

Bu DLSS olayı da çok içine çekemedi beni. Metro Exodus'ta besbelli görüntüyü bulanıklaştırıyordu. AMD'nin çok da büyük -'si yok bence. Ha ileride bu DLSS teknolojisi gelişir mi? Gelişir. DLSS müthiş bir şey mi? Evet, buna lafım yok.

En ucuz RTX 3090'nın 32.000 TL'den başladığı yerde şu fiyat yine korkutmuyor o kadar. AMD, fidelityfx Super Resolution'ı getirene ve ışın izlemeyi oturtana kadar kas gücüyle devam.

Oturtsa dahi rakip NVIDIA kartların çok daha fazla RT çekirdeğine sahip yani rakip NVIDIA kartlarından daha iyi bir Ray Tracing performansı zor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı