RX 7600 84 dereceyi görüyor

Hakki2

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar selam yeni sistem aldım. Ekran kartım RX 7600 alalı 3 gün oldu AMD'nin FPS göstergesinde sıcaklıklar CS Valorant'ta çok yok ama FS22 en yüksek ayarlarda 84 dereceyi görüyor ETS yüksek ayarlarda 75'lere çıkıyor. Adana'da yaşıyorum hava sıcak ondan mıdır yoksa ekran kartında sorun mu var? Sıcaklık yüksek ama FPS'de sorun yok GTA 5 enc de fullde 70-80 FPS veriyor marka XFX 2 fanlı model.

AMD Adrenalin ölçüm ayarlarından hotspot sıcaklığını da aktif edip Adrenalin ölçüm göstergesini oyun içi aktif edip kontrol eder misiniz? Mesela bu sıcaklıkta fan hızı, GPU frekansı vb. bilgiler önemli. Bu bilgileri görünür yapıp oyun içi değerleri paylaşabilir misiniz?

AMD Adrenalin ölçüm ayarlarından hotspot sıcaklığını da aktif edip adrenalin ölçüm göstergesini oyun içi aktif edip kontrol eder misiniz? Mesela bu sıcaklıkta fan hızı, GPU frekansı vb. bilgiler önemli. Bu bilgileri görünür yapıp oyun içi değerleri paylaşabilir misiniz?

Daha açalı 10 dakika olmadan sonuç böyle.

AMD Adrenalin ölçüm ayarlarından hotspot sıcaklığını da aktif edip Adrenalin ölçüm göstergesini oyun içi aktif edip kontrol eder misiniz? Mesela bu sıcaklıkta fan hızı, GPU frekansı vb. bilgiler önemli. Bu bilgileri görünür yapıp oyun içi değerleri paylaşabilir misiniz?
Furmark testi böyle

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-09-06 131030.png
    Ekran görüntüsü 2025-09-06 131030.png
    127,6 KB · Görüntüleme: 19
  • Ekran görüntüsü 2025-09-06 132618.png
    Ekran görüntüsü 2025-09-06 132618.png
    135,3 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Daha açalı 10 dakika olmadan sonuç böyle.

Furmark testi böyle
RX 7600 kartlarda, özellikle Asus Dual serisinde yüksek frekans sorunu vardı, undervolt ile çözüyorlardı. Sizde de baktığım kadarıyla watt tüketimi fazla. Undervolt rehberlerine bakarak undervolt yapın. Performans kaybı olmadan sıcaklıkları 65-70 derece bandına düşüreceğinizi düşünüyorum.

Kasanızın markası nedir, hava alan bir yerde mi? Bir de oda sıcaklığı buna etken.

RX 7600 kartlarda, özellikle ASUS Dual serisinde yüksek frekans sorunu vardı, undervolt ile çözüyorlardı. Sizde de baktığım kadarıyla watt tüketimi fazla. Undervolt rehberlerine bakarak undervolt yapın. Performans kaybı olmadan sıcaklıkları 65-70 derece bandına düşüreceğinizi düşünüyorum.

Kasanızın markası nedir, hava alan bir yerde mi? Bir de oda sıcaklığı buna etken.

Kasam Fazeon 3 intake fan 1 egzoz fan var kasa çok hava alan bir konumda değil kart durduğu yerde 35 derecce PC çalışmazkenki sıcaklığı underwolt needir bilmiyorum kartın garantisi devam ediyor garanti kapsamının dışına çıkarır mı kartı?

Arkadaşlar selam yeni sistem aldım. Ekran kartım RX 7600 alalı 3 gün oldu AMD'nin FPS göstergesinde sıcaklıklar CS Valorant'ta çok yok ama FS22 en yüksek ayarlarda 84 dereceyi görüyor ETS yüksek ayarlarda 75'lere çıkıyor. Adana'da yaşıyorum hava sıcak ondan mıdır yoksa ekran kartında sorun mu var? Sıcaklık yüksek ama FPS'de sorun yok GTA 5 enc de fullde 70-80 FPS veriyor marka XFX 2 fanlı model.

Hocam RTX 3060 Eagle 2 fan kullandım 2 yıl birebir aynı şikayetler vardı. Kartımın 87 derece gördüğü zamanları hatırlıyorum. PowerColor Red Devil RX 6700 XT geçtim kart 66-67 dereceyi 200+ Watt çekerken geçmiyor acayip bir rahatlıkmış o karttan kurtulmanı şiddetle tavsiye ederim ben 2 yılda çözüm bulamadım öyle diyeyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı