RX 7600 - R5 5600 sistemde oyun oynarken FPS düşük

Windows'u güncelleyeceksin, AMD Chipset Driver kuracaksın ve mümkünse en son ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrardan kuracaksın.

Bir de RAM hızını kontrol etmek kalıyor geriye. Onu da CTRL-ALT-DEL yaptıktan sonra Görev Yöneticisi'ne girdiğinde Performans sekmesindeki bellek bölümünde görebilirsin.

Windows'u güncelleyeceksin, AMD Chipset Driver kuracaksın ve mümkünse en son ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrardan kuracaksın.

Bir de RAM hızını kontrol etmek kalıyor geriye. Onu da CTRL-ALT-DEL yaptıktan sonra Görev Yöneticisi'ne girdiğinde Performans sekmesindeki bellek bölümünde görebilirsin.
Teşekkürler bunları telefon internetiyle indirip hallederim.

bu arada
şöyle bir durum var . a520 anakart sitesinde daha güncel chipset sürümü yayınlandı. onu kurun.

ama sizin anakarta yayınlanmamış baktım. amd sitesinden kurun.

bu arada
şöyle bir durum var . a520 anakart sitesinde daha güncel chipset sürümü yayınlandı. onu kurun.

ama sizin anakarta yayınlanmamış baktım. amd sitesinden kurun.
Az önce bi arkadaş amd linkini attı, hem ekran kartı hem de anakartın sürücüsünü indirdim. Peki sistem nasıl normalde fps drop yaşatmaması lazım değil mi?

yaşatmaması gerek. işlemci ısınmazsa bir problem olmaz . sıcaklıklara da bakın. hwmonitor uygulaması var deneyip bakabilirsiniz. eğer sıcaklık yüksekse biostan cpb/pbo ayarını kapatın deneyin. ani fps düşmelerini çözecektir.

Hocam ani droplar giriyorsa V-Sync açın ben öyle çözdüm.
Evet ani drop giriyo ama dediğim gibi daha güncellemeleri yapmış değilim.

yaşatmaması gerek. işlemci ısınmazsa bir problem olmaz . sıcaklıklara da bakın. hwmonitor uygulaması var deneyip bakabilirsiniz. eğer sıcaklık yüksekse biostan cpb/pbo ayarını kapatın deneyin. ani fps düşmelerini çözecektir.
Teşekkürler şimdlik kurabildiğim sürücüleri kuracağım onun dışında internet gelene kadar yapabileceğim bir şey kalmıyo.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı