Schwagos
Decipat
500 ve 5000 serilerinde çokça görülüyordu hocam kendim kullanıyorum 3 ay eziyet çektirdi bana![]()
Benim de ön yargım vardı almadan önce fakat aldıktan sonra AMD'nin hakkının yenildiğini gördüm aslında.
500 ve 5000 serilerinde çokça görülüyordu hocam kendim kullanıyorum 3 ay eziyet çektirdi bana![]()
Onu AMD'ye sormanız lazım.Neden mahkumuz?
5500 xt kullanıyorum sıkıntı olmadı şu ana kadar6700 XT kullanıyorum sıkıntısı yok
Neden mahkumuz?
Ben şahsen DLSS4´´ün ciddi FPS arttırdığını görmedim. DLSS3 ile hemen hemen aynı, sadece grafik açısından daha iyi.
Olay multi Frame Gen de bitiyor zaten.
Hocam monitör için bir öneriniz var mı pekiCiddiye alınacak biri değil. 40k bütçede hem 4070 hem de Intel işlemcili bir sistem öneriyoronu geçtim o RAM berbat ötesi.
Ciddiye alınacak biri değil. 40k bütçede hem 4070 hem de Intel işlemcili bir sistem öneriyoronu geçtim o RAM berbat ötesi.
5070 gibi kartta olsa ne yazar. RX 9070 gibi bir kart varken.Olay multi Frame Gen de bitiyor zaten. O da 4070'te yok.
Hocam monitör için bir öneriniz var mı peki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.