RX 7700 XT ekran kartı MSI MAG Forge M100a kasaya sığar mı?

• Konuyu başlatan Snts
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 622
Bütçen ne kadar, ona göre bir öneri yapayım istersen. Bu sistem çok da mantıklı görünmedi gözüme.

Bütçem 33. Bu bütçeye bundan daha iyi bir şey bulamadım ama varsa öneri alabilirim.
Hocam toplama olsa olur mu? 35.300 TL'ye full beyaz ve 32GB RAM + 1TB SSD'li sistem hazırladım onu atabilirim istersen.
Düzeltme: PSU eklemeyi unutmuşum ekleyince 37.400 oldu :D

Hocam toplama olsa olur mu? 35.300 TL'ye full beyaz ve 32GB RAM + 1TB SSD'li sistem hazırladım onu atabilirim istersen.
Düzeltme: PSU eklemeyi unutmuşum ekleyince 37.400 oldu :D
Hocam 37 baya bir aşar maalesef. Arkadaşım tek tek toplamakla uğraşmak istemedi bu yüzden hazır bakıyoruz. Ama 33-35 civarına tek tek toplayabiliyorsanız bakmak isterim. Hazır sistem tavsiyeniz varsa onlar da olur.

Hocam 37 baya bir aşar maalesef. Arkadaşım tek tek toplamakla uğraşmak istemedi bu yüzden hazır bakıyoruz. Ama 33-35 civarına tek tek toplayabiliyorsanız bakmak isterim. Hazır sistem tavsiyeniz varsa onlar da olur.
Benim şuan topladığım sistemi 16GB RAM yapsak 35K civarına geliyor, şuan nasıl? İleride bir tane daha 16GB RAM takıp SSD yükseltilirse gayet iyi olur.

Merhaba. Bilgisayardan anlayan arkadaşlar bu ekran kartının bu kasaya sığıp sığmayacağını ve 600W'un yeterli olup olmadığını söyleyebilir mi?

Dostum konuyla alakasız biliyorum ölçülere falan da bakmadım ama M100A kullanıcısıyım fanları çok sıkıyor. Azıcık daha koyup M100R al.

1742932333625.png

Dostum konuyla alakasız biliyorum ölçülere falan da bakmadım ama M100A kullanıcısıyım fanları çok sıkıyor. Azıcık daha koyup M100R al.
Hocam fanları çok sıkıyor derken? Dar mı geliyor kasa?

Hocam 7400F nasıl bir işlemci? İ5 14400F kadar iyi değil sanırım. Sistemin full beyaz olması güzel olmuş. Rami 2 tane mi yoksa tek 16 olarak mı düşündünüz? 35’e güzel olmuş ama benim attığımı 32 ram yapınca anca 35 oluyor. Beyaz olup olmaması çok önemli değil arkadaşım için. Fazeon markası kafamı karıştırmasa attığımı alacaktım sanırım.

Hocam fanları çok sıkıyor derken? Dar mı geliyor kasa?

Hocam 7400F nasıl bir işlemci? İ5 14400F kadar iyi değil sanırım. Sistemin full beyaz olması güzel olmuş kaça topladınız bunu? Bir de rami 2 tane mi yoksa tek 16 olarak mı düşündünüz?
7400F yeni bir işlemci, 7500F ile aşağı yukarı aynı performansı veriyormuş. Gayet iyi işlemci, 7700XT için de gayet yeterli.

7400F yeni bir işlemci, 7500F ile aşağı yukarı aynı performansı veriyormuş. Gayet iyi işlemci, 7700XT için de gayet yeterli.
Peki A ve B anakartlar arasındaki farklar ne hocam? Overclock mu? F serisi işlemciler overclock olmuyordu sanki? F serisi işlemci alıyorsak B anakart almamızın bir anlamı olmuyor sanki tek farkı overclock ise.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı