RX 7700 XT sistemde FPS aşırı düşüyor

bada441144

Hectopat
Daha fazla  
Sistemi aldımdan beri yani 6 aydır FPS problemi yaşıyorum ilk olarak God of War'ı 50 FPS'lerde spidermanıde aynı şekilde 40 50 FPS'lerde oynadım. Grafikleri düşürsem bile FPS'de bir farkı olmuyor.
Bugün Cyberpunk oynarken 20-30 FPS'lerde dolaşıyordu.

Sistem Ryzen 5 5600 RX 7700 XT 16 GB RAM tek slot.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

OC bile yaptım.

OC ayarlarını sıfırlayıp sorun devam ediyormu diye kontrol ettin mi?

İşlemcinin Turbo Boost açık mı?

Turbo Boost ile alakası yok. Benimkinde açıktı undervolt bile yaptım. Drop yapmaması gerekiyor. Hele hele 30 FPS hiç olmaması lazım. Bende 4070 Super 5600 ile Cyberpunk 2K Ultra Ray Tracing vs Full 90 FPS alıyordum.

OC ayarlarını sıfırlayıp sorun devam ediyormu diye kontrol ettin mi?

Turbo Boost ile alakası yok. Benimkinde açıktı undervolt bile yaptım. Drop yapmaması gerekiyor. Hele hele 30 FPS hiç olmaması lazım. Bende 4070 Super 5600 ile Cyberpunk 2K Ultra Ray Tracing vs Full 90 FPS alıyordum.
evet zaten yeni oc yaptım

Evet zaten yeni OC yaptım.

Malwarebytes ile tam tarama yapın. Virüs vs olabilir. Ekran kartı sürücünüzü DDU ile sildikten sonra tekrardan kurun. Yine işe yaramazsa tekrar silip eski sürümlerden birini kurabilirsiniz. Tabii ilk önce Malwarebytes ile tam tarama yapın.

Sorunu çözmezsen hep böyle olur. DDU ile Driver'ı silin sonra driver yükleme ekranında ek seçeneklerden Full install yerine minimal Olarak seçin.
şimdi yüklüyorum

Sorunu çözmezsen hep böyle olur. DDU ile Driver'ı silin sonra driver yükleme ekranında ek seçeneklerden Full install yerine minimal Olarak seçin.
yok hocam aynı hala 30 fps

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı